Totul despre zodia Rac!

Nu Rata

Motto:  „Ma detasez de trecutul meu si de cei din jurul meu spre a-i iubi pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce imi aduc. Imi exprim emotiile cu siguranta deplina.”

( Perioada 22 iunie-22 iulie)

Racul este o zodie feminina de apa, guvernata de Luna, planeta ce ii sporeste inclinatia spre romantism si simtul creativitatii.

Barbatul guvernat de zodia Rac este un familist convins, isi iubeste si apreciaza foarte mult parintii, isi respecta foarte mult tatal si incearca sa nu iasa din cuvantul acestuia.

Atunci cand Racul isi va parasi casa copilariei si isi va intemia propria sa familie, va avea mare grija sa nu le lipseasca nimic sotiei sau copiilor, incercand sa mentina pacea si linistea in caminul sau, acest factor fiind un stimulent psihic destul de puternic pentru acest nativ.

Ii este foarte greu sa stea multa vreme departe de tara natala, de locurile copilariei si implicit de familie si rude. Iubeste luxul, iar locuinta pe care o va avea va deveni un adevarat sanctuar pentru el.

Este o fire sensibila, de aceea va avea mare nevoie de sprijinul familiei in momentele mai dificile.

Are o multime de calitati precum: memoria foarte dezvoltata, inclinatie spre arta, dar si defecte ca : nehotarare, capriciozitate, tendinta de a fi lenes.

Cat despre compatibilitatea cu alte zodii, este excelenta cu Racul, Pestii si Sorpionul, buna cu Taurul si Fecioara, riscanta cu Berbecul si Balanta si deloc recomandabila cu Gemenii si Leul.

Recente