Retur produse Bonprix: Cum sa returnezi produsele pe Bonprix?

Nu Rata

Cumparaturile online sunt convenabile, dar uneori articolele pe care le comanzi nu corespund intotdeauna asteptarilor. In acele momente, returnarea produselor poate fi un pas necesar. Daca ai cumparat ceva de la Bonprix si ai nevoie sa returnezi un articol, nu-ti fa griji. Procesul este simplu si fara complicatii. Iata cum poti face acest lucru in cativa pasi simpli.

Daca intampini dificultati sau ai intrebari, nu ezita sa contactezi serviciul lor de relatii cu clientii pentru asistenta suplimentara. Daca nu gasesti datele de contact ale magazinului Bonprix nu ezita sa accesezi site-ul nou telefon.info unde vei gasi numar de telefon si e-mailul magazinului Bonprix cum si alte date de contact. Uneori in timpul unui proces de retur poti intampina dificultati iar in astfel de situatii intra pe telefon.info.ro pentru a gasi datele de contact ale Bonprix.

Cum sa returnezi produsele pe Bonprix?

Verifica Politica de Returnare a Bonprix

Inainte de a initia returnarea, asigura-te ca esti familiarizat cu politica lor de returnare. Bonprix are obiceiul sa ofere termene si conditii clare pentru returnare, inclusiv perioada in care poti returna un articol si daca sunt necesare anumite conditii pentru ca returnarea sa fie acceptata.

Pregateste Articolul pentru Returnare

Asigura-te ca articolul pe care vrei sa-l returnezi este in aceeasi conditie in care l-ai primit. Daca are eticheta atasata, pastreaza-o intacta. Daca ai primit un articol deteriorat sau gresit, contacteaza imediat serviciul lor de relatii cu clientii pentru a rezolva problema.

Initiaza Procesul de Returnare

Acceseaza contul tau Bonprix online si mergi la sectiunea dedicata returnarilor sau contacteaza serviciul lor de relatii cu clientii pentru a obtine instructiuni specifice. In general, vei putea selecta articolul pe care doresti sa-l returnezi si sa alegi motivul pentru returnare.

Ambaleaza si Trimite Articolul

Dupa ce ai completat cererea de returnare, ambaleaza articolul in mod corespunzator si ataseaza eticheta de retur, daca este necesar. In functie de politica Bonprix, poti fi responsabil pentru costurile de returnare, asa ca asigura-te ca verifici acest aspect inainte de a trimite coletul.

Urmareste Statusul Returnarii

Dupa ce ai trimis coletul, poti urmari statusul returnarii in contul tau online Bonprix sau poti contacta serviciul lor de relatii cu clientii pentru asistenta suplimentara.

Primeste Rambursarea sau Schimbul

Dupa ce Bonprix primeste si verifica articolul returnat, vei primi rambursarea in contul tau sau articolul schimbat, in functie de preferintele tale si de disponibilitatea produsului.

Politica de retur produse Bonprix

Politica de retur a produselor Bonprix este destul de flexibila si iti ofera o perioada generoasa pentru a decide daca vrei sa returnezi un produs sau nu. Iata cateva detalii importante:

  • Termen de returnare: Ai la dispozitie pana la 100 de zile de la data livrarii pentru a returna un produs. Aceasta perioada este tratata ca o retragere din contract, iar nu este necesar sa furnizezi un motiv pentru returnare.
  • Costurile de returnare: Valoarea acestei taxe este de: 1.2 lei / colet + 1.2 lei / kg

Procesul de returnare:

  • Protejeaza bine produsul si ambalajul (poti folosi ambalajul original).
  • Furnizeaza documentul de returnare sub orice forma (il poti atasa la colet sau trimite prin e-mail).
  • Expediaza coletul la adresa indicata: Cargus DN 6 / E70 nr. 637; Olympian Park Timisoara, Remetea Mare, Jud. Timis, cod postal: 307.350.
  • Vei primi o rambursare in termen de 14 zile de la primirea bunurilor returnate si a declaratiei de retragere din contract.

Reclamatii

  • Daca produsul livrat este deteriorat, prezinta defecte fizice sau nu respecta contractul, ai dreptul sa depui o reclamatie timp de 2 ani de la data cumparaturii. Procesul de depunere a reclamatiei este similar celui de returnare.

Bonprix este un proces simplu si eficient, iar respectarea politicii lor de returnare te va ajuta sa te asiguri ca totul decurge fara probleme. Acesta ofera o gama vasta de produse de moda pentru toate categoriile de varsta si stiluri, inclusiv imbracaminte casual, de birou, de seara, incaltaminte, lenjerie, articole de ingrijire personala si accesorii.

Recente