Cum The Walking Dead si-a luat ramas bun de la Michonne din Danai Gurira?

Nu Rata

Dupa opt sezoane si zeci de ucideri de zombi, Danai Gurira a parasit The Walking Dead . Duminica seara, serialul AMC de lunga durata si-a luat ramas bun de la personajul ei, Michonne, dar a lasat deschisa posibilitatea ca favoritul fanilor care poarta katana sa se intoarca in serial in viitor.

In episodul, intitulat „What We Become”, Michonne a gasit o gramada de indicii care au confirmat credinta ei de mult timp ca sufletul ei pereche, Rick Grimes ( Andrew Lincoln ), a supravietuit sacrificiului sau fatidic de pod in sezonul 9. (Dupa cum stiu fanii, Grimes lui Lincoln este viu in lumea mare Walking Dead si exista planuri ca el sa se intoarca in filme spin-off.) Inarmata cu aceasta speranta, Michonne decide sa paraseasca grupul de baza si chiar si copiii ei cu Grimes in urma pentru a-l cauta in vastul necunoscut.

„A fost foarte, foarte, foarte emotionant”, a spus Gurira pentru Entertainment Weekly despre ultimele ei zile pe platoul Walking Dead . „A fost multa dragoste. Am primit atat de multa dragoste, am fost cu adevarat surprins de cata dragoste am primit de la toata lumea. Cand primesti toata acea dragoste in acelasi timp in jurul plecarii tale, am fost coplesita si, dincolo de asta, plina de recunostinta. Si asa iti este teama de acea ultima zi, de acel ultim moment, de acel ultim cadru, iti este frica de asta. Asta e. Si, in acelasi timp, exista atat de multa frumusete si dragoste in jurul ei, incat poti sa fii in momentul in care ea. Deci a fost grozav. A fost frumos. A fost ca si cum ai pleca de acasa. Nu exista nimic asemanator.”

Dar ramane sansa ca Gurira sa poata merge din nou acasa. In numeroasele interviuri publicate duminica dupa ultimul episod, actrita a jucat un rol timida cand a fost intrebata despre posibilitatea ca Michonne sa apara in alta parte in universul extins Walking Dead , deoarece personajul ramane in viata.

„Va trebui sa ne bazam pe asta mai tarziu”, a spus ea TV Line despre potentialul de a juca alaturi de Lincoln intr-un film Walking Dead . „Dar oriunde s-ar duce Michonne, ea este hotarata sa-l gaseasca. Aceasta este acum misiunea ei. Intotdeauna a fost banuiala ei [ca el este in viata]”.

In afara de un scurt teaser la Comic-Con de anul trecut, au fost putine dezvaluite despre franciza de film Walking Dead pe care o va conduce Lincoln. Dar, potrivit directorului de continut al Walking Dead , Scott M. Gimple , iesirea lui Michonne, indiferent daca ea apare in cele din urma in filme sau nu, va avea un impact asupra povestii lor. „Nu vreau ca oamenii sa caute deja ce ar putea sau nu sa faca Michonne in continuare. Ea are o poveste uimitoare pe Walking Dead care informeaza tot ce merge inainte, dar nu vreau sa merg inainte. Am muncit din greu la asta”, a spus el pentru Entertainment Weekly la inceputul acestui an.

Vestea ca Gurira va parasi The Walking Dead dupa sezonul 10 a sosit in februarie anul trecut, dar actrita nu si-a confirmat iesirea pana in iulie. „As dori doar sa spun ca aceasta a fost una dintre cele mai pure bucurii din viata mea. Sunt foarte, foarte recunoscator pentru experienta pe care am avut-o in moduri pe care nici macar nu le pot exprima acum”, a spus ea la acea vreme. „Inima mea nu pleaca… nu se termina niciodata, legatura dintre noi nu se termina niciodata.”

— Povestea de coperta: Cum Reese Witherspoon si-a transformat obsesia literara intr-un imperiu — Cele mai bune filme si emisiuni de pe Netflix de vizionat in timp ce sunt blocate acasa — O prima privire asupra povestii lui Steven Spielberg in West Side — Un extras exclusiv din Natalie Wood, biografia lui Suzanne Finstad — Cu noi detalii despre moartea misterioasa a lui Wood — Tiger King este urmatoarea ta obsesie TV True-Crime — Cele mai bune emisiuni de difuzat daca esti in carantina — Din arhiva: O prietenie cu Greta Garbo si multele sale placeri

Recente