Monica Gabor vorbeste despre relatia cu Mr. Pink!

Nu Rata

In ultimii ani, Moni nu a facut nicio declaratie cu privirea la viata sa amoroasa. Insa, zvonurile au inceput sa apara, spunandu-se ca iubitul sau chinez, Mr. Pink nu o lasa sa-si viziteze fetita si ca fosta doamna Columbeanu nu este atat de fericita precum se credea. Monica Gabor insa  a insistat sa infirme aceste declaratii, rupand tacerea.

Aceasta  a postat un mesaj pe pagina sa personala de Facebook alaturi de o poza cu iubitul sau, in care par foarte fericiti.

„Bună dragii mei! Vă mulțumesc din inimă pentru gândurile bune pe care mi le trimiteți cu atât de multă grijă și considerație. După cum se știe și se observă din comportamentul meu din ultimii ani, am decis să fiu cât mai puțin în atenția publicului. 

De aici se trag mai multe zvonuri și știri false, apărute ca urmare a refuzului meu de a îmi expune în presă viața personală. Totuși, voi face câteva lămuriri pentru cei care mă iubesc și le pasă de mine: sunt bine, sunt fericită și liberă să fac ce îmi doresc.

 Legat de relația pe care o am cu Mr. Pink aș vrea să menționez faptul că nimeni nu controlează viața nimănui, ne iubim și ne respectăm mai mult ca niciodată. Vă doresc o viață binecuvântată, plină de realizări pe toate planurile vieții, exact așa cum îmi doriți și voi mie”

Recente