Tu alegi destinatia. Noi iti dam ghidul.

Nu Rata

Pleci la Paris(epuizat), Roma(epuizat), Viena(epuizat), Istanbul(epuizat) sau Dubai in perioada urmatoare? Daca ai pus la punct toate detaliile calatoriei atunci ghidul e din partea noastra

Impreuna cu Editura Litera iti oferim pentru destinatia aleasa un ghid vizual din celebra colectie Top 10.

Lasa-ne un comentariu in care ne spui unde mergi si in ce perioada. Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru detaliile legate de expeditia ghidului. Oferim ghidurile pe principiul “primul venit, primul servit”, in limita stocului disponibil.

Paris

Paris c’est toujours Paris…Un top al celor mai renumite case de moda, spectacole, concerte, restaurante, hoteluri si biserici, unde veti afla cele mai utile informatii.

Intrati intr-un univers fascinant, din care Turnul Eiffel Champs Elysees, Arcul de Triumf, cartierul Montmartre, biserica Notre Dame, Place Pigale cu celebrul cabaret Moulin Rouge, muzeul Louvre, farmecul Senei nu pot lipsi. Pentru a va economisi timpul si banii, puteti consulta si o lista cu lucruri pe care trebuie sa le evitati.

Roma

“Toate drumurile duc la Roma” si in ghidul nostru, fie spre batranele Colloseum si Pantheon, spre inima Catolicismului, la San Pietro, in romanticele Piete di Spagna si Navona, spre magazinele marilor case de moda de pe Via dei Condotti.

Dupa ce veti savura delicioasa bucatarie italiana, consultand topul celor mai indicate restaurante, nu uitati sa aruncati un banut peste umar in Fontana di Trevi! E semnul ca va veti intoarce la Roma! Cu Top 10…

Viena

Celebrul Ring vienez, cu biserica Sfantului Stefan, Palatul Hofburg, Muzeul de Istorie a Artei, cafenele si restaurante unice te imbie la tot pasul. Nu uitati de o vizita la castelul Schonbrunn, o seara minunata in Prater si o masa delicioasa intr-un Heurigen din cartierul de vis Grinzing!

Cititi cu atentie unde gasiti cel mai mare snitel din lume! Si cea mai buna bere!

Istanbul

Fosta capitala a trei Imperii – Bizantin, Constantinopole, Otoman – Istanbul este unul dintre cele mai fascinante orase ale lumii. Cand spui Istanbul, intelegi ca istoria nu e altceva decat patina civilizatiei. Istanbulul care nu se vede, cu istoriile sale grandioase din timpuri apuse, este cu mult mai misterios decat ceea ce se vede. Care nu e putin, dar nu e totul. Palatul Topkapi, Palatul Dolmabahce, Sfanta Sofia, Moscheea Albastra, Moscheea Suleymaniye, Marele Bazar sunt doar cateva obiective obligatorii, incarcate de istorie.

Povestile despre spioni de la Pera Palas, farmecul pierdut al Orient Expresului, o croaziera pe Bosfor, o excursie pe Insula Printilor sau o perspectiva pe inserat spre Cornul de Aur fac din Istanbul un oras unic. Singurul oras asezat pe doua continente, Europa si Asia.

Dubai

Destinatie pentru orice anotimp, Dubaiul este un loc unde soarele nu apune, parca, niciodata. De la celebrul Burj al Arab, hotelul care ofera standardele cele mai inalte din lume pana la Palm Jumeirah, insula facuta de om, orasul o minune contemporana, oferind nenumarate prilejuri de destindere si uimire.

Daca ne gandim si la varietatea sporturilor care se pot practica aici si la oportunitatile de shopping oferite de marile branduri, intelegem de ce Dubaiul a devenit o destinatie obligatorie pentru oricine se respecta si nu ii e indiferent cum isi petrece timpul liber.

Recente