Trucuri My Time at Portia – Ghid si sfaturi pentru incepatori

Nu Rata

Timpul meu la Portia este un joc in stil ferma amestecat cu un RPG care tocmai a ajuns saptamana aceasta. Ne jucam de ceva timp si ne investim sperantele in mestesug, construirea, recoltarea, ingrijirea animalelor si iesirea sa exploreze si sa traim aventuri. Si ceea ce este mai important: Descoperiti toate mecanismele jocului si aflati cum se face fiecare lucru, deoarece uneori poate fi cu adevarat frustrant.

Tocmai de aceea am adunat in acest articol cateva sfaturi si trucuri care va vor fi utile daca tocmai ati inceput sa jucati si care va vor ajuta sa faceti experienta la fel de colorata si frumoasa precum promite trailerul. Sunteti gata? Deci hai sa mergem acolo.

Daca tocmai ati inceput jocul, ghidul nostru de trucuri My Time at Portia va va fi cu siguranta util.

Trucos de my time at Portia

My time at portia cheats – crafting este mai complicat decat minecraft

Suntem obisnuiti sa cream jocuri cu formule cu adevarat simple in care pur si simplu amestecand putin lemn si piatra putem avea propriul tarnacop de piatra, dar in My time at Portia ideea este ca planurile devin din ce in ce mai complexe. de a fi absolut de neatins. Ca sa va dau un exemplu, primele sarcini sunt sa faceti un topor din lemn si piatra. Apoi, trebuie facuta o teapa si, la fel ca al treilea al patrulea loc de munca, ni se cere sa reparam o sectiune a unui pod din teava de cupru si lemn de esenta tare care necesita o multime de bancuri de lucru si resurse pe care nu le-am putut accesa inca.

Nu poti fi frustrat de timpul si capacitatile a ceea ce poti face in timpul meu la Portia pe bancul de lucru, deoarece este menit doar sa te lase sa urcezi foarte incet. Daca vezi ca ai avut o treaba prea complexa, nu te grabi sa o termini imediat. Puteti oricand sa aruncati unul care este putin mai mic pentru ca, chiar daca recompensa este mai mica, este intotdeauna mai interesant sa o faceti astfel decat sa va pierdeti tot progresul doar cautand materiale la care inca nu aveti acces.

Timpul meu la portia – fii mereu cu ochii pe ceas

Timpul pe care l-am petrecut la Portia trebuie sa fii mereu cu ochii pe ceas, deoarece trece extrem de repede. Retineti ca, deoarece acesta este un joc usor copilaresc, nu il puteti lasa sa treaca de 3 dimineata, pentru ca atunci personajul vostru va cadea la pamant complet epuizat. Atunci vei parea pe deplin odihnit acasa, ceea ce la anumite ore poate fi convenabil daca nu vrei sa fii nevoit sa mergi inapoi, dar daca planuiesti o excursie intr-o zona care este destul de indepartata, tine cont ca la 3 teleporteaza-te inapoi in patul tau.

Orarul este destul de frustrant pentru ca se tine cont si de ora de deschidere a magazinelor. Daca te trezesti prea devreme (inainte de 8 dimineata), atunci vei descoperi ca majoritatea magazinelor sunt complet inchise sau vanzatorii iau micul dejun in liniste si nu planuiesc sa te serveasca pana la ora de deschidere. Acest lucru ne aduce la un alt sfat si anume ca ar trebui sa va verificati intotdeauna casuta de e-mail, chiar daca nu aveti chef. Acest lucru va va anunta despre evenimente, modificari de program si alte caracteristici cu adevarat esentiale pentru joc.

Trucos de my time at Portia

Timpul meu la portia triseaza – putin mai multe despre rezistenta ta

Spre deosebire de alte jocuri precum zelda breath of the wild, cantitatea redusa de rezistenta nu te va impiedica sa alergi sau sa sari peste garduri si sa te comporti ca un copil hiperactiv. Timpul pe care l-am petrecut la Portia, barul de rezistenta se aplica doar actiunilor speciale, cum ar fi culesul fructelor de padure. Mai mult, daca nu mai ai rezistenta nici nu te vei putea apuca de pescuit.

Fii foarte atent cu asta, pentru ca nu este nimic mai frustrant decat sa vezi un obiect uimitor in fata ta si sa fii prea obosit pentru a-l ridica, dar sa poti sari in fata lui si sa alergi in jurul aceluiasi element fara sa iti afecteze rezistenta. deloc. Pentru a-ti recupera rezistenta, trebuie sa mananci anumite alimente, cum ar fi merele, asa ca pastreaza-le mereu in buzunar. Dormi, de asemenea, in patul tau, acum ca toate punctele de afectare sunt complet recuperate.

Recente