Semnificatia cartilor de tarot „2 of Swords”

Nu Rata

De fiecare data cand arunci cartile de tarot semnificatiile se schimba, pozitiile acestora si ceea ce iti dezvaluie sunt imprevizibile; totusi, ele iti vorbesc mereu despre viitorul tau, asa ca daca te intrebi ce se va intampla cu dragostea , banii , munca si sanatatea in viata ta, aici poti afla ce prezice pentru tine, pentru ca va dezvaluim unul dintre ele, faceti cunostinta cu „ 2 of Swords ”, este impresionant!

Descrierea cartii „2 of Swords”.

Aceasta carte de tarot este dinamica, agila, se refera la luciditate, idealuri si ganduri, este formata din costumul de sabii si este legata de elementul aer.

„2 of Swords” se leaga de Arcana Major II „Mara Preoteasa”, si reprezinta tensiunea dintre bine si rau, pentru ca in viata ta intra situatii conflictuale, unele sunt adevarate aliante si decizii bune, dar in contrast sunt cele rele. . si aliante false, de aceea te invita sa ai curajul si rationamentul sa alegi bine; desi sensul sau depinde de pozitia in care iese.

Culoarea albastra a acestei carti de tarot reflecta spiritualitatea, gandirea lucida si mitica, dreptatea, evolutia ca fiinta umana; in timp ce sabiile se refera la conflicte, pe langa faptul ca te invita sa iei in considerare factorii externi, intrucat vei fi influentat de contradictii sau aliante care ar putea fi bune sau rele pentru tine.

Sabiile formeaza o cruce albastra care chiar si atunci cand reflecta ca vor fi probleme, tot anunta ca in final vei gasi armonie. Ovalul florii cu opt petale este legat de pasiune, forta, curaj, inteligenta si maturitate; in timp ce floarea minuscula care iese din crucea albastra indica armonie, lumina si intelegere, cunoastere, factori care te vor ajuta sa evoluezi ca om.

Ce inseamna „2 of Swords”?

Aceasta carte este reprezentarea unui echilibru de forte, este legata de opozitia dintre bine si rau, ceea ce inseamna aceasta carte de tarot este ca te afli intr-o dilema sau ca ai putea media o problema, asa ca te avertizeaza ca atunci cand luati decizia si rezolvati-o, veti avea in sfarsit pace in viata voastra.

Ce inseamna „2 of Swords” drept?

  • Indragostit

Este un semn bun, vei avea o viata romantica plina de echilibru, totul negativ va disparea, in cazul in care esti singur trebuie sa te concentrezi pe inchiderea ciclurilor amoroase pe care le-ai avut in trecut, abia atunci poti avea un nou romantism.

  • In sanatate

Aceasta carte de tarot te intreaba cum te simti in sanatate, ai obiceiuri bune? Ar trebui sa reflectezi la modul in care ai grija de tine, daca esti multumit, continua asa, dar daca nu, ar trebui sa iei decizii care sa-ti imbunatateasca bunastare.

  • La munca

Aceasta carte de tarot anunta succesul la locul de munca, asa ca ar trebui sa faci ceea ce faci in continuare, in cazul in care nu ai un loc de munca, nu-ti mai face griji, in curand vei avea oportunitati de a alege.

  • in bani

Trebuie sa pui un control asupra finantelor tale, deoarece iti place sa cumperi lucruri inutile, asa ca trebuie sa gasesti echilibrul pentru a-ti gestiona banii, in cazul in care ai investit, trebuie sa ai rabdare, pentru ca va dura mult timp pentru tine. pentru a primi vesti, asa ca nu te grabi, banii aceia vor prospera.

Ce inseamna „2 of Swords” inversat?

  • Indragostit

Meditati, dar nu va luati prea mult timp, acest card iti aminteste ca dragostea este pentru doi, trebuie sa iei decizii in acest sens, altfel luptele vor continua, in cazul in care iti cauti un partener, opreste-te, nu e bine timpul sa o faci.

  • In sanatate

Daca esti bolnav, acest card iti cere rabdare si aportul corect de medicamente, pentru ca vei reveni dar nu va fi usor, asa ca incearca sa te calmezi, nu te stresa, cu atat mai putin sa te enervezi, asta doar agraveaza starea sanatatii tale.

  • La munca

Sunt oameni care sunt plini de dorinte rele si nu actioneaza decat fals cu tine, asa ca fii atent, in curand vei identifica cine este un ipocrit, verifica-ti mereu proiectele si responsabilitatile pe cont propriu, nu ai incredere in nimeni.

  • in bani

Nu tot ce straluceste este aur, asa ca ai grija la investitii, ai putea cadea intr-o inselaciune serioasa, cere mereu sfatul unui specialist.

Cartea de Tarot „ 2 de Sabii ” iti va deschide mintea, astfel incat sa te opresti sa te gandesti la argumentele pro si contra deciziilor tale, te anunta ca te afli intr-un moment cheie in care trebuie sa iei in considerare toti factorii inainte de a lua o decizie, ai incredere in inima ta si actioneaza rapid, asta te-ar putea ajuta sa gasesti o solutie care te readuce la armonie.

Recente