Ritualuri de HALLOWEEN pe care trebuie sa le aplicati in noaptea cu Luna Albastra

Nu Rata

Bucura-te din plin de noaptea de Halloween si schimba-ti averea cu aceste ritualuri perfecte de realizat cu lumina pe care o va da si Luna Albastra, trebuie doar sa fii foarte atent si sa aduni toate elementele de care ai nevoie pentru a incepe, astfel incat sa poti avea belsug , noroc si dragoste!

Atrageti dragostea, norocul si abundenta cu aceste ritualuri de Halloween.

Halloween: alunga energiile rele

Amintiti-va ca aceasta zi va avea prezenta Lunii Albastre si asta va va usura sarcina de a extermina vibratiile rele, iar la recomandarea celebrului astrolog Jimena La Torre, ea sugereaza sa nu aprindeti lumanari deoarece acest lucru da lumina intunericului, numai asta ar trebui sa fie sarcina in aceasta zi a satelitului nostru natural.

Jimena La Torre, iti recomanda ca din 31 octombrie pana pe 2 noiembrie sa elimini toate lucrurile negative din gandurile tale, iar pentru asta trebuie sa scrii o lista in care sa pui toate acele idei care te fac sa te simti rau, apoi o vei arde cu o lumanare mov. intre 3 si 5 noiembrie.

Ritual de Halloween pentru a atrage noroc

Pentru aceasta vraja de Halloween trebuie sa o faci in familie, si dicteaza ca fiecare dintre membri sa poarte o carpa cu desenul initialei si trebuie sa infasoare cu ea o castana pe care, in plus, trebuie sa o acoperiti cu foi de dafin, adaugati si un ramura de scortisoara si odata ce ai totul, se infasoara bine si se asigura cu un nod. Acesta va fi un port noroc pe care il puteti oferi tuturor membrilor pe 1 noiembrie , ei il pot duce peste tot.

Halloween: ritual pentru dragoste

Du-te intr-un loc din casa care te linisteste, apoi noteaza pe o foaie de hartie cel putin sase momente, actiuni sau lucruri care te-au ranit in timpul uneia dintre povestile tale de dragoste , fie in trecut, fie in acest moment, dupa loc. aceasta lista intr-un recipient langa batoane de scortisoara, apoi arde-le cu o lumanare rosie si cand totul a fost cenusa se stinge cu apa.

Acum, din moment ce amestecul nu are efect, arunca-l pe fereastra si tine lumanarea rosie aprinsa pana se consuma, in felul acesta vei atrage dragoste care nu este negativa si daca ai o relatie acum, o va vindeca.

Ritual pentru abundenta in noaptea de Halloween

Asezati varza de lucerna, o mana de ovaz si 7 boabe de orez intr-un recipient de ceramica sau de lut, apoi cu aceste elemente si cu ajutorul unui carbune aprindeti un foc, fumul care se degaja din aceasta actiune, duceti-l prin casa pentru a lasa. patrunde in toate camerele, apoi, cand focul se termina, duce cenusa in gradina cea mai apropiata de tine, astfel incat aceasta sa aduca multa abundenta familiei si casei tale .

In cazul in care doriti sa va protejati familia de influentele negative, adaugati in amestec ruda, o planta cunoscuta pentru aroma sa puternica si pe care o puteti obtine in pepiniere sau in piete.

Recente