Tratamentul Dermocell – arma secreta impotriva celulitei

Nu Rata

Celulita reprezinta o inflamatie a tesutului celular subcutanat, mai exact, o acumulare de lichid in tesutul subcutanat. Stadiile de dezvoltare depind de trecerea timpului si evolutia naturala.

Care sunt stadiile celulitei?

Stadiul 1: Pielea de pe coapse si solduri este ferma si tonifiata, abia daca se observa un inceput de „coaja de portocala”.

Stadiul 2: Pielea are in continuare aspect ferm. Incepe insa sa se observe, la o examinare mai atenta semnul „cojii de portocala”. Din punct de vedere histologic, se observa o fragmentare a fibrelor elastice si aparitia celulelor grase in spatiul interstitial.

Stadiul 3 : Pielea are aspect ferm doar cand persoana sta in pozitia culcat, iar atunci cand sta in picioare are aspect de coaja de portocala. Apare frecvent in cazul femeilor cu varste cuprinse intre 35 si 40 ani, care sunt supraponderale. Din punct de vedere histologic, există o mai mare contractie a celulelor adipoase și degenerarea fibrelor elastice.

Stadiul 4 : Aspect de coaja de portocala vizibil in multiple zone. Stadiu des intalnit in cazuri de obezitate si menopauza. Din punct de vedere histologic, tesutul subepitelial si-a pierdut structura normala si a fost inlocuit cu tesuturi fibrozate, fiber de colagen.

Printre factorii care conduc la aparitia celulitei sunt:

graviditatea; dereglarile hipotalamusului; agresiuni externe (caderi psihice, stres, alimentatie incorecta) dereglarea functiei tiroidiene, hepatice, intestinale; tutun; corticoizi etc.

Toate acestea influenteaza dezvoltarea structurilor inestetice de celulita, greu de combatut. Pentru rezultate rapide si sigure, poti apela la terapiile SPA , iar tratamentul Dermocell este exact ce iti trebuie in lupta impotriva celulitei .

Tratamentul Dermocell

favorizeaza oxigenarea si vascularizarea tesutului asupra caruia se lucreaza. Se reduc astfel vizibil vergeturile albe; imbunatateste elasticitatea cutanata, sprijina exfolierea, deblocheaza foliculii sebaceici si porii; datorita vasodilatatiei produse pastreaza temperatura corpului in parametri normali; cu ajutorul drenajului limfatic reduce celulita, dar si senzatia de picioare grele; tonifiaza vasele sanguine; decongestionand, actioneaza ca un anti- rid, intarziind imbatranirea naturala a epidermei.

Efecte benefice asupra organismului

Epiderma Favorizeaza irigatia, tonifierea si flexibilitatea, devenind vizibil cu ochiul liber. Pielea este mai luminoasa, iar exfolierea se face mai uzor.

Tesutul subcutanat Stimuleaza circulatia limfo-venoasa care transporta deseurile, toxinele si produsele metabolismului celular, generand o curatare si decongestionare mult mai buna a tesuturilor, cu actiune directa asupra celulitei sau adipozitatilor localizate.

In acelasi timp, stimuleaza circulatia arteriala, imbunatatind aportul de oxigen si nutrienti. Datorita sistemului circulator imbunatatit, se creeaza un efect de lipoliza la nivelul tesutului subcutanat (distrugerea straturilor grasoase), iar acizii grasi sunt eliminati prin urina. Tesutul subcutanat stimuleaza celulele responsabile de crearea de colagen si elastina pentru tonifiere si aspectul matasos al pielii.

La nivel muscular Contribuie prin vacuum la stimularea fluxului sanguin, relaxand musculatura tensionata. Reduce, de asemenea, perioada de vindecare a tesutului muscular.

La nivel osos Nu actioneaza direct asupra sistemului osos, ci indirect, prin imbunatatirea sistemului muscular si a tendoanelor.

Indicații pentru tratamentul cu Dermocell:

celulita si stadiile ei; adipozitati localizate; remodelare corporala; relaxare musculara; edeme ale membrelor inferioare.

Contraindicatii:

hipertensiune; rani ale pielii sau iritatii; neoplasm; hernie; vene varicoase; flebita si tromboflebita; graviditate, ciclu menstrual. medicamente anticoagulante pseudoatrofie

Recente