5 semne ca barbatul pe care l-ai intalnit online te place

Nu Rata

In zilele noastre, iti poti gasi printul fermecator oriunde! Iubirea nu mai este legata de povestea clasica fata baiat la intalnire, pentru ca dragostea ta poate fi literalmente la un clic – distanta datorita site-urilor moderne de intalniri. Desi romantismele de inalta tehnologie pot fi amuzante si dulci,  are avantajele si dezavantajele sale. In primul rand, intalnirile online fac mai dificil pentru oameni sa stie daca cealalta persoana din spatele ecranului albastru le place. Fara expresii faciale si indicii din tonul vocii persoanei, cum sa inteleaga daca le place cealalta persoana? Aceasta complicatie este ceea ce duce de obicei la neintelegeri si uneori chiar la despartire.

Dar nu-ti faceti griji, exista intotdeauna semne pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a sti daca barbatul cu care discuti online te place.

1. Raspunde instantaneu

Daca barbatul te place cu adevarat, atunci nu ar astepta sase ore ca sa-ti dea un raspuns. Multi baieti fac clar acest lucru atunci cand arata interes pentru fetele pe care le intalnesc online. Raspunsurile rapide sunt intotdeauna indicatoare de interes in majoritatea cazurilor. Ai grija totusi! In unele situatii, in care barbatul tine foarte mult sa raspunda, uneori este folosit ca strategie pentru a determina cat de mult esti tu interesata de el. Sau poate flirteaza si cu alte femei pe matrimoniale, cu femei din categoria femei frumoase Timisoara. Poate e atat de mult in telefon vorbind cu alte femei, in cat nu-i ia mult sa-ti raspunda. Fii atenta, la ce-ti scrie, si cum iti scrie. Pagina de matrimoniale si barbatul de acolo iti inspira incredere dar niciodata nu poti fi prea grijulie.

2. Te complimenteaza

Un alt mod sigur de a sti daca un barbat pe care l-ai cunoscut online te place este daca te complimenteaza. Majoritatea baietilor nu sunt timizi cu comentariile lor dulci, asa ca, daca ii place sa complimenteze, atunci asteapta-te sa fii bombardata cu complimente. Baietilor le place sa vorbeasca cu fetele de care sunt interesati. Spre deosebire de barbatii neseriosi, un barbat serios iti va face complimente sincere. Vei putea simti laude autentice de la una falsa de la o mie de mile distanta! Permite-i sa te complimenteze, sa nu-l respingi, ar trebui sa stii si sa apreciezi complimentele.

3. El arata interes in a te cunoaste

Atunci cand unui barbat ii place o fata, atunci este perfect normal sa se arate interesat sa o cunoasca. El iti poate pune intrebari despre tine – care este culoarea ta preferata, lucrurile care nu iti plac sau numele primului tau animal de companie. Oricare ar fi, subiectul intrebarii nu conteaza, deoarece ideea este ca vrea sa te cunoasca! Daca este entuziasmat si te lasa sa vorbesti despre tine, atunci este un semn clar de interes! Cu toate acestea, nu uita sa setezi limite – adica sa nu divulgi niciodata informatii personale sau private. Luati-l incet mai intai si cunoasteti-va fiecare parte cu parte, punand intrebari prietenoase.

4. Incearca sa te faca sa razi

Barbatul nu trebuie sa fie un comediant faimos pentru ca el sa incerce sa te faca sa razi! Majoritatea baietilor isi folosesc simtul umorului pentru a le permite fetelor pe care le plac sa stie ca sunt dorite. Poate ca acest lucru se datoreaza timiditatii sau lipsei de cuvinte bune, dar nu se poate nega senzatia de fluturi pe care o simti atunci cand un baiat face tot posibilul sa faca o fata sa rada. Rasul este cel mai bun medicament, iar rasul este, de asemenea, cea mai buna cale catre inima unei femei. Este foarte bine cunoscut faptul ca umorul este foarte important in lista calitatilor pe care le cauti la un barbat, asa ca nu este de mirare ca multi folosesc acest siretlic pentru a cuceri o fata

5. El iti respecta timpul personal

El nu doar iti respecta timpul personal, ci si te respecta in general. O persoana respectuoasa este un semn al unei persoane bune si in care poti avea incredere. Daca te inunda cu mesaje, daca se supara sau se irita atunci cand nu raspunzi rapid sau cand incearca sa-ti invadeze viata personala, atunci poate ca este timpul sa regandesti relatia. Cauta steaguri albe si rosii. Steagurile albe sunt semne de incredere intr-o persoana. Daca iti respecta timpul personal, acesta este un steag alb, dar daca este obsedant, atunci acesta este cu siguranta un steag rosu! Daca te place cu adevarat, nu iti va oferi niciodata un motiv pentru a te simti inconfortabil.

Recente