Totul despre zodia Balanta!

Nu Rata

Motto: „Imi deschid inima, impartasesc experiente agreabile cu altul si tin seama de nevoile lui, fara a deveni dependent de el.”

(perioada 22 septembrie-22 octombrie)

Balanta este un semn zodiacal pozitiv, de aer, cu preponderenta spre mental si gandire. Nativii acestei zodii sunt foarte sociabili, isi doresc sa aiba cat mai mult contact cu persoanele din jur.

Un dezavantaj al Balantelor este ca, in general, asteapta sfaturile, ajutorul sau aprobarea familiei, a sefului, a partenerei s.a.m.d.

Isi doreste in permanenta sa fie cu prietenii, sa se simta in mijlocul atentiei. Din aceasta cauza are posibilitatea de a dezvolta proiecte extraordinare, fiind inzestrat cu multa inteligenta.

Balantele adora persoanle ce gandesc pozitiv, ce sunt optimiste, deoarece asa sunt si ele.

Este un bun ascultator si va avea succes in orice profesie ce implica lucrul cu un client, cum ar fi marketing-ul sau domeniul juridic.

Daca vrei sa cuceresti o Balanta, vorbeste-i despre arta. Sunt fascinate de tot ceea ce inseamna arta: muzica, dans, pictura.

De obicei, balantele au stari in care sunt mai irascibile, introvertite, insa sunt capabile de a ascunde toate acestea cu zambetul pe buze. Nu obinuiesc sa spuna tot ce gandesc, insa au momente de rabufnire.

Adora luxul, petrecerile alaturi de oameni stilati, evenimentele, moda, dansul.

De la partenerul de viata, Balantele nu vor cere decat iubire si respect, deoarece acesti nativi iubesc cu mare placere.

Principalele calitati ale nativului nascut sub simbolul Balantei sunt sarmul, modul de abordare, tactul si diplomatia. Insa, are si defecte precum capabilitatea de a incalca niste principii pentru a fi acceptat de societatea in care traieste.

Cat despre compatibiliatea in zodii, specialistii recomanda ca nativul din Balanta poate avea relatii extraordinare, pe plan sentimental sau profesional cu nativii din zodia Leu si cu cei din Sagetator. De asemenea, cu mai multa dificultate, se poate potrivi cu nativii nascuti sub simbolul Racului, Berbecului sau Capricornului.

Insa, Balantele trebuie sa cunoasca faptul ca nu este deloc indicata o relatie cu un nativ nascut sub simbolul Fecioarei sau Scorpionului!

Recente