A inceput TeenFest „Liceul Anului”

Nu Rata

Competiția TeenFest „Liceul Anului” 2011, ajunsa la cea de a 5-a ediție si cu un nou format si-a deschis, ieri, portile!

Zece licee aradene vor lupta pentru cucerirea titlului TeenFest „Liceul Anului 2011“.

Concursul se va desfasura in perioada aprilie-mai 2011 in judetele Arad, Bihor si Hunedoara si va cuprinde 4 categorii (cultura generala, sport, divertisment, voluntariat).

Evenimentul este organizat de catre Asociatia Educatio in colaborare cu inspectoratele scolare din fiecare judet, avand alaturi si alti parteneri din randul autoritatilor publice locale.

Echipele participante la „Liceul Anului”, in cadrul Grupei A, și-au susținut, ieri, probele in uralele galeriei – Liceul Pedagogic „D. Țichindeal”, Liceul Teoretic „M. Veliciu” Chișineu Criș, Colegiul Național„E. G. Birta” Grup Școlar „H. Coanda” și respectiv Colegiul Tehnic.

Probele care s-au desfașurat in incinta Atrium Mall Arad, partener al asociatiei EDUCATIO și totodata gazda pentru competiție, au fost cea de cultura generala, sportiva, 3 probe surpriza, cea a mascotelor, a galeriilor, de dans si canto.

„Eu țin foarte mult sa felicit foarte multe cele 5 echipe care compun grupa A din cadrul competiției organizate de catre noi, Asociația EDUCATIO, deoarece au dat dovada de un real profesionalism, o pregatire temeinica și de o coordonare foarte buna, atat intre elevii participanți, dar și intre cadrele didactice care i-au precatit pe elevi și aceștia. Nu s-a știut cu exactitate decat dupa ultima proba, care sunt cele trei echipe care merg mai departe, in finale, ceea ce denota o competiție foarte stransa intre acestea. Cele trei echipe, care au trecut de faza grupelor sunt de la Liceul Pedagogic „D. Țichindeal”, Liceul Teoretic „M. Veliciu” Chișineu Criș și Grup Școlar „H. Coanda”. In final doresc sa urez bafta celor cinci echipe de maine, care se intalnesc de la ora 10.00, tot la Atrium Arad”, a declarat Paul Albu, vicepreședinte al Asociație EDUCATIO.

„Așteptam și rezultatele grupei de maine, in care de infrunta alte 5 licee din Arad, urmand sa aflam care sunt cele 6 echipe care vor participa in cadrul finalei de la Arad din 20 mai. Finalista va participa la etapa interegionla, alaturi de caștigatoarele din Bihor, respectiv Hunedoara. Ne bucura faptul ca acest tip de competiție a prins și in alte județe, astfel reușind sa oferim un cardu propice de petrecere a timpului liber, pentru elevi. Le urez mult succes tutuor”, a declarat Glad Varga, președintele Asociației EDUCATIO.

Recente