Iata cateva sporturi pe care le poti face in aer liber!

Nu Rata

Sezonul cald a venit si, desi vremea este uneori schimbatoare, vei avea destule zile insorite in care sa te bucuri de sportul in aer liber, atat de relaxant si benefic sanatatii tale!

Iata cateva sporturi pe care le poti face cu drag in aer liber!

Joaca baschet!

Chiar daca baschetul nu este jucat de atatea femei, ci mai mult de barbati, trebuie sa retii ca te poate ajuta si pe tine mai ales daca vrei sa pierzi cateva kilograme, deoarece intr-o ora de baschet corpul tau arde pana la 400 de kilocalorii.

Poti juca acest sport energic chiar cu iubitul tau sau cu prietenele tale, astfel intre voi creandu-se o relatie mai speciala.

Exista o multime de locuri unde poti juca baschet. Cu siguranta vei gasi la tine in oras un teren cu un cos de baschet special amplasat, iar daca nu vrei sa te deplasezi pana acolo, iti poti chiar amplasa la tine in curte unul.

Badminton-ul

Daca iti place acest sport, vei fi incantata cand iti vom spune ca o ora de badminton te ajuta sa arzi aproximativ 350 de kilocalorii, intr-un mod foarte relaxant si pe deasupra acest sport iti lucreaza posteriorul, muschii picioarelor si pe cei ai mainilor.

Acest joc se poate practica oriunde, de la un spatiu amenajat pana la un teren liber pe care poti face asta (in parc, intr-o parcare libera, la padure s.a.m.d.).

Ce parere ai despre Ping Pong?

Daca vrei sa-ti consumi energia sau pur si simplu sa te relaxezi, trebuie sa stii ca acest joc este destul de solicitant, sporindu-ti in acelasi timp simtul de oservatie si abilitatea. Daca practici timp de macar de 60 de minute acest sport, corpul tau va arde aproximativ 400 de kilocalorii.

Mersul pe role te poate ajuta sa arzi de la 200 la 700 de calorii pe ora. Daca esti la inceput, este recomandat sa mergi mai incet pentru a nu te rani.

De altfel, daca este prima oara cand incerci acest sport, este indicat sa porti echipament adecvat (cotiere, genunchiere, manusi).

Este un sport foarte relaxant, te poti plimba prin oras, prin parc si cu siguranta il vei indragi!

Inotul nu reprezinta doar o metoda extraordinara de relaxare, ci si un sport care iti lucreaza toata musculatura corpului.

Pentru inceput, incearca sa nu te suprasoliciti, incepand cu un joc de volei in apa.

Inotul se poate practica in bazinele de inot, in piscine, sau chiar in anumite lacuri speciale.

Recente