Sfaturi ale designerilor pentru amenajarea dormitorului

Nu Rata

Dormitorul este locul in care ne petrecem foarte mult timp, si de aceea trebuie sa fie un spatiu cat mai confortabil si relaxant. In continuarea acestui articol iti vom prezenta cateva sfaturi utile ale designerilor pentru amenajarea dormitorului.

Fii creativ cu atingeri personale

Cărți: alegeți câteva cărți frumoase – poate fi culoarea, fontul sau subiectul care vă atrage – și creați un mic teanc îngrijit. 

Lampă de masă: Distrează-te cu lampa de masă. Poate fi o piesă artistică sau ceva care completează frumos întreaga camera si o face mai Cozzy. Asigurați-vă că dimensiunea este potrivita pentru spațiul pe care îl aveți disponibil.

Atingeri personale: adăugați un articol care are valoare sentimentala. Aceste piese mici fac ca o noptieră să treacă de la una plictisitoare la stilul perfect! 

Stil cu tehnologia în minte 

Modul în care ne folosim noptierele ar trebui să determine și modul în care le stilizăm. Un alt lucru de luat în considerare este: ce doriți să vedeți primul lucru dimineața? „O imagine a familiei tale? Un ceas desteptator? Sau poate doar un spațiu deschis?’’ Încercați să faceți noptiera să vă reflecte personalitatea si dorintele. 

Luați în considerare funcționalitatea 

Design: Este important să începeți cu o bază bună – noptiera în sine! Alegeți o noptieră cu sertar și / sau raft inferior, astfel încât să puteți ascunde diverse obiecte pentru a lasa camera cat mai libera posibil.

Iluminare: iluminarea într-un dormitor sau chiar si in exteriorul casei cum ar fi gradina, este esențială, deoarece doriți să creați o ambianță caldă și blândă pentru un mediu cald si excelent de dormit. Alegeți o lampă care să nu ocupe întreaga noptieră. Dacă noptierele dvs. sunt mici, optați pentru un aparat de iluminat montat pe peretele de deasupra noptierei, astfel încât să aveți mai multă suprafață pentru depozitarea elementelor esențiale. Pentru exterior, alegeti corpuri iluminat gradina unice si atractive.

Oglinzi: dacă camera dvs. este mică, o oglindă montată pe perete în spatele noptierei poate face camera să arate mult mai mare. 

Suport pentru inel sau cutie de bijuterii: O cutie sau un suport pentru a ține inelul, ceasul și bibelourile este importantă pentru a vă menține noptiera organizată. 

Fotografii de familie: A avea o fotografie profesională a unei etape speciale, cum ar fi o nuntă sau o fotografie a nou-născutului, este un mod frumos de a vă aminti mereu de momentele si persoanele importante din viața dumneavoastră. Ramele din argint sau ramele din frunze de aur sunt întotdeauna cele mai bune. 

Culorile sunt importante

Nu trebuie sa uitati ca intr-un dormitory, si nu numai, culorile joaca un rol extrem de important. Acestea trebuie sa fie alese cu foarte mare grija, astfel incat sa nu te indispuna. Terapia prin culori este foarte interesanta si ar fi bine sa va documentati putin despre aceasta pentru a alege cele mai potrivite nuante in dormitor. In general, nu sunt recomandate culorile vibrante pentru ca te pot indispune si iti pot oferi energie atunci cand tot ce ai nevoie este sa dormi si sa te relaxezi. Culorile deschise si cele calde sunt o alegere foarte buna. Pentru o pata de culoare poti alege cateva perne decorative colorate sau alte obiecte in nuante ceva mai aprinse.

Recente