Sex tantric? Incearca urmatoarele pozitii!

Nu Rata

Sexul tantric se practica inca din antichitate, si este un mod de a-ti exprima iubirea fata de partener. Pentru a practica sexul tantric, vom avea nevoie sa invatam cateva tehnici tantrice pentru stimularea placerii. Sexul tantric este un mod mult mai intim de a face dragoste, de a prelungi cat mai mult actul sexual si de a intensifica la maxim toate simturile.

Pentru o noapte incendiara de sex tantric asa cum nu ai mai experimentat pana acum, va trebui sa tii cont de urmatoarele trucuri: partide de sex scurte dar dese, care sa nu se termine neaparat cu orgasm, antrenarea muschilor vaginali ai femeii, stimularea clitorisului pentru un timp mai indelungat, indeplinirea dorintelor sexuale ale partenerului si in final atingerea orgasmelor multiple. Iata care sunt cele mai bune pozitii pentru sexul tantric.

Imbratisarea. Cei doi parteneri sta fata in fata, in sezut. Femeia isi pune picioarele in jurul taliei barbatului. Se poate sprijini in maini, sau de gatul lui. Barbatul trebuie sa isi sustina partenera de fund, pentru a o ajuta in miscare. Penetrarea se face lent, partenerii se pot privii in ochi si se pot mangaia in voie. Este o pozitie foarte intima, in care cei doi se pot imbratisa in timpul sexului.

Pe scaun. Barbatul sta pe scaun, iar femeia se aseaza, cu picioarele departate, in poala lui. Femeia se sprijina in picioare, se poate tine de gatul lui, iar barbatul o sustine de bazin sau fund. In aceasta pozitie partenerii pot comunica foarte bine si isi pot sopti vorbe tandre la ureche. Miscarea ar trebui sa fie cat mai lunga si lenta, dand timp partenerilor sa simta fiecare penetrare in parte.

Jaccuzzi. Positia este ideala pe treptele unei piscine sau intr-un jaccuzzi. Barbatul sta asezat pe o treapta, apa sa nu ii treaca de piept. Femeia sta deasupra si se tine de marginea piscinei. Este o pozitie foarte relaxanta, care permite si o stimulare clitoridiana. Barbatul se poate juca cu sanii partenerei, ii poate saruta sau managaia. Pentru o penetrare cat mai usoara in apa folositi un lubrifiant.

Dansul. Barbatul sta pe un scaun, iar femeia deasupra, cu picioarele pe umerii lui. Este o pozitie destul de dificila pentru femeie, deoarece trebuie sa se sprijine cu mainile de genunchii barbatului. Barbatul va tine si el partenera de solduri si o va dirija in miscari. Este o pozitie foarte excitanta pentru barbati, deoarece sunt stimulati vizual (privesc actul sexual in sine). Dupa cateva incercari si dupa ce stapaniti aceasta pozitie, barbatul se poate juca cu clitorisul partenerei.

In cada. Poti incepe sexul tantric inca din cada. Stati amandoi fata in fata, picioarele femeii sa fie in exterior, iar ale barbatului pe interior. Se aseamana foarte mult cu prima pozitie. Acum aveti nevoie de miscari lente, de priviri intime, de imbratisari calde si de vorbe fierbinti. Aceeasi pozitie se poate practica si “pe uscat”.

Recente