Andreea Marin vorbeste despre divortul sau!

Nu Rata

Cu mai putin de o luna in urma, atat Andreea Marin, cat si Stefan Banica Jr., si-au anuntat pe Facebook divortul. Nimeni nu se astepta la asta, nici fanii si nici apropiatii celor doi. Dupa anuntarea divortului, cei doi au plecat din Romania pentru a evita presa. Desi mult timp nu au vrut sa declare nimic legat de divortul lor, acum a venit timpul pentru dezvaluiri din spatele cortinei.

„Numele meu este în continuare, în acte, Andreea Marin Bănică, dar, pentru publicul larg rămâne Andreea Marin. Nu sunt un om care s-a schimbat profesional, nu am de gând să continui discuţiile pe această temă. Ştefan a fost alături de mine o periodă de 7 ani şi nu voi vorbi despre alte lucuri, sunt unele lucruri care rămân ale noastre. Nu vreau să ies la TV cu viaţa mea privată.

Aş schimba greşelile pe care le-am făcut eu. Trebuie să te uiţi în oglindă şi să fii sincer cu tine.Aş schimba momentele în care n-am avut răbdare, n-arăt cu degetul spre partenerul de viaţă. Astăzi este bine aşa cum le aşază Dumnezeu. Lucurile se întâmplă cum vrea Dumnezeu, a declarat Andreea la Kanal D.

Intrebata cum a trecut peste divort, Andreea a raspuns calm. „I-am avut aproape pe cei dragi, întreaga familie… şi sora mea, şi mama lui Ştefan. Am vorbit cu toţi cum să trecem peste impas, am fost apropiaţi. Educaţia depinde de cei 7 ani de-acasă. Să nu credeţi că n-am semne de întrebare chiar şi azi, pentru că există amintirile. Dacă mai există iubire? Asta e doar povestea noastră.

Există momente în care optimismul meu iese la suprafaşţă. N-am timp să stau să plâng. Vreau să fiu o mamă pentru copilul meu. După ce Violeta adoarme, sunt doar eu cu mine însumi şi am timp să reflectez…” a mai spus vedeta in cadrul aceluiasi interviu.

Recente