Sotul meu este dependent de jocurile de noroc!

Nu Rata

„Buna ziua, drage si dragi cititori!

Urmaresc de mult timp aceasta sectiune si am observat ca sfaturile pe care le oferiti sunt destul de bune si de aceea, am hotarat si eu sa va spun probema mea. Ma numesc Marina, am 32 de ani si sunt din jud. Dolj.

Totul a inceput acum 10 ani, atunci cand am cunoscut un barbat exact asa cum visasem: inalt, cu pielea mai inchisa la culoare, brunet si foarte sarmant.

M-a cucerit de la a 3-a intalnire, iar dupa 7 luni am hotarait sa ne casatorim.  Nunta nu a fost cu mare fast, ci a contat mai mult faptul ca voiam sa ne mutam impreuna si parintii mei nu ar fi acceptat niciodata sa locuiesc cu un barbat ce nu imi este ruda intr-o casa.

Sunt de 9 ani casatorita, am un baietel de 7 ani si vreau sa spun ca situatia noastra financiara nu este atat de buna. Eu lucrez la stat, dupa cum bine stiti, salariile nu sunt deloc motivante, iar un copil are nevoie de multe lucruri ce costa foarte multi bani.

Sotul meu lucreaza ca paznic, momentan, iar salariul nu este deloc mare.

Insa adevarata mea problema  a devenit faptul ca partenerul meu de viata isi cheltuie aproape toti banii in pariuri sportive, cazinouri, jocuri de noroc in general.

Am incercat sa discut cu el, insa nu recunoaste nimic, desi eu am vazut clar ca asta face cu banii si mi-a confirmat-o si el destul de tacit. M-am gandit chiar sa mergem la un psiholog pentru terapie. Insa nu ar accepta in ruptul capului, m-ar uri pentru asta.

Nu mai stiu cum sa fac sa se rezolve aceasta problema, a devenit ca un viciu, Va rog ajutati-ma cu sfaturile voastre, sau indrumati-ma spre o cale de iesire daca mai cunoasteti persoane ce s-a confruntat cu aceasta problema!”

Recente