Scrisoare către alegători

Nu Rata

În primul tur alegem pentru noi, abia în turul al doilea alegem între cei care ni se impun!

Sunt Remus Cernea, candidat la alegerile prezidenţiale din partea Partidului Verde. Am decis să intru în viaţa politică în momentul în care am realizat că ajung atâţia ani în care oameni politici ca Gigi Becali şi Marian Vanghelie vorbesc în numele oamenilor simpli şi îşi bat joc de democraţia reprezentativă. Pentru că nu mă simt reprezentat de actualii politicieni şi pentru că printre români sunt şi altfel de oameni decât cei care sunt la putere am intrat în politică pentru a arată că există o alternativă.

Ne trebuie doar 15 minute să ieşim duminică la vot şi să alegem aşa cum ne cere conştiinţa. 15 minute la 5 ani nu constituie o pierdere de timp! A alege este un gest democratic, nu unul economic! Un vot pentru mine, este un vot împotriva celor care conduc de 20 de ani România. A vota pentru un om ca mine înseamnă a vota împotriva comuniştilor sau oportuniştilor: Iliescu, Năstase, Geoană, Tăriceanu, Patriciu, Udrea, Ridzi sau Băsescu! A vota pentru mine înseamnă a vota împotriva celor care nu scot România din criză şi care sunt interesaţi doar de scaunele lor!

Mulţi români se simt nereprezentaţi de Parlament şi de actualele partide. Eu şi Partidul Verde reprezentăm pe tinerii ecologişti care vor o Românie curată din punctul de vedere al mediului, al politicii şi al moralei. Votul pentru Remus Cernea este un vot pentru un mediu mai curat, mai putin poluat şi mai sănătos!
A vota pentru mine inseamna a vota pentru oamenii obişnuiţi, pentru studenţi, pentru profesori, pentru angajaţi, pentru pensionari, pentru fermieri, pentru femei, pentru copii, pentru românii cu venituri modeste, pentru cei care vor să rămână să trăiască aici, nu să emigreze!

Mulţi mi-au spus că nu mă vor vota doar pentru că nu am şanse! În realitate, în primul tur nu se votează viitorul Preşedinte. Decizia finală se va lua abia în turul 2. Votul util poate însemna şi un vot pentru candidaţi mai mici, neimplicaţi în jocurile politice murdare. Votul din primul tur este un vot de conştiinţă, un gest prin care îl nominalizezi pe cel în ale cărui proiecte crezi. În turul 2 ne vom afla deja în faţa faptului împlinit. Dar până în turul doi, toţi candidaţii au şansele lor! Iar şansele candidaţilor sunt şansele pe care le daţi voi!

Eu vă propun să daţi un vot simbolic! A vota pentru mine însemnă să nominalizaţi un candidat cu ale cărui principii şi mod de viaţă sunteţi de acord şi despre care ştiţi că vă poate reprezenta ideile şi care vă va susţine interesele! După 20 de ani, e timpul să ieşim din logica răului cel mai mic. În primul tur putem alege pentru noi, abia în turul al doilea alegem între cei pe care ni-i impun ceilalţi sau foştii!

Recente