Rezumatul a fi fericit a fost acesta, de Eduardo Sacheri

Nu Rata

In aceasta postare vom cunoaste povestea lui Lucas, o data dupa ce tanara Sofia a intrat in viata lui, in poveste, un rezumat pentru a fi fericit era acesta. Te invitam sa cunosti aceasta poveste care poate fi legata de propria ta viata, este o poveste a lui Eduardo Sacheri.

Rezumatul a fi fericit a fost acesta

Pentru a incepe acest articol, vreau sa merg pentru o clipa la definirea literaturii ca „arta a expresiei verbale” si, prin urmare, cuprinde textele scrise, precum si cele vorbite si cantate. Acest concept ne face sa intelegem ca literatura este pozitionata ca unul dintre instrumentele care ne ajuta sa ne deschidem mintile si sa putem cunoaste alte culturi si tari.

Este o poveste care atrage atentia cititorului, de aceea va invit sa o cunoasteti, intrucat este o poveste simpla, usor de inteles si care ne lasa cu o lectie de viata, intrucat este vorba despre intalnirea unui tata. si fiica lui. Va invit sa nu o ratati, poate fi foarte utila pentru viata multora.

Povestea unei intalniri intre un tata si fiica lui

Lucas este un barbat inconjurat de tendinta lui de a fi timid si cufundat in pasivitatea lui, iar totul se schimba brusc cand Sofia bate la usa, o fata de paisprezece ani care tocmai si-a pierdut mama si care, fara sa stie, este fiica pe care acest barbat (Lucas) a avut-o cu o doamna de care a fost indragostit in adolescenta si de care nu a mai auzit niciodata.

Cu esecuri, increderea se impleteste incetul cu incetul si se descopera secretele ascunse din povestea lui Lucas si Sofia. In unitate vor gasi comoara afinitatilor si complicitatelor care, vindecand ranile lipsei de iubire si dezonoare, le va permite sa lase trecutul in urma.

Aici va fi prezentata povestea a doua fiinte singuratice si ranite, a caror legatura este acolo unde gasesc noi moduri de a iubi unde se confrunta cu frici si suisuri si coborasuri, dar in acelasi timp cu bucuria de a da si de a primi cea mai importanta transformare a lor. vieti. Pe langa aceasta lucrare si altora care va vor face sa va bucurati de o lectura placuta, atunci o recomand pe aceasta pe care vi-o voi arata in paragraful urmator.

Reactia lui Luke

Pe Lucas il putem descrie pe parcursul rezumatului „a fi fericit a fost asta” ca fiind un om normal, pasionat de scris, dar, in ciuda acestui fapt, nu este considerat un scriitor, ci un om pasionat de acea arta care nu ii place multora. aceasta.

Sotia lui are o slujba in care este ocupata cea mai mare parte a zilei si amandoi au o viata sociala precum cea pe care o are de obicei orice cuplu fara copii. Intr-o zi obisnuita, Sofia suna la usa si ii spune vestea suprema, care este nimic mai mult si nimic mai putin decat ca este fiica lui adolescenta, produsul unei iubiri din trecut pe care nu a mai vazut-o niciodata.

Lucas primeste o mare surpriza cand primeste aceasta veste neasteptata, care i-ar afecta sotia, intrucat aceasta ar fi nevoita sa se adapteze la noua conditie a tatalui ei, pentru ca sotul ei este dispus sa repare greseala lui. Reactia lui Lucas ar trebui sa fie reactia multor parinti, pentru ca el deschide usa si il invita sa descopere povestea, deoarece pentru el nu exista nicio indoiala cu privire la ceea ce spune Sofia, fiind fiica pe care a avut-o cu marea lui dragoste trecuta pe care mai mult nu a mai vazut-o niciodata. .

Lucas este un barbat deschis sa o cunoasca care decide sa se ofere si sa-i ofere oportunitatea fara sa ezite vreodata sa se intalneasca si in ciuda numeroaselor dificultati care vor aparea pentru a fi doi oameni necunoscuti si desi greseste intr-una dintre deciziile pe care le ia, totusi este ceva normal in circumstante si decide sa-si repare greseala in cel mai bun mod.

Diversitatea lecturii

Cand incepi sa citesti rezumatul „a fi fericit nu a fost asta”, nu stiai ce vei gasi in acea poveste; dar citind primele pagini se observa ca limba nu era cea care se foloseste de obicei in Spania si la cautarea informatiilor despre autor se descopera ca acesta este argentinian.

Este bine de inteles ca lectura imbogateste vocabularul si, prin urmare, va creste cultura. Este bine de subliniat citind aceasta carte se vede, inca o data, cat de importanta este diversitatea, protagonistii implicati in aceasta poveste nu au platit cu bani, ci o fac cu bani.

Sunt femei nebunesti care stau sa barfeasca despre viata altora, cand pleaca in calatorie nu folosesc valize, ci valize. Cand solicita ajutor, nu intreaba niciodata un tanar, baiat sau tanar, dar este un copil care colaboreaza cu amabilitate. Sunt femei care poarta fuste si nu fuste mini si atatea anecdote care scot multe zambete in timpul lecturii si care ne obliga sa cautam sensul in dictionar.

Este bine de subliniat ca Eduardo Sacheri are mai multe povestiri si romane publicate, iar unele dintre povestile sale au fost adaptate pentru film, precum: Secretul in ochii lor, un film castigator al Oscarului in 2009 si a castigat un premiu literar si opera sa este tradusa in mai multe limbi. Este important sa puteti continua sa intrebati mai multe despre aceasta poveste.

Concluzie

A fi fericit a fost asta, este o poveste plina de dragoste, din care un tata si o fiica invata sa impartaseasca, este un roman foarte realist din moment ce sunt multi fii si fiice care isi cunosc unul dintre parinti si la un moment dat merg sa caute pentru ei .Este o lectura care captiveaza inca de la prima pagina, este placuta si usoara, intriga este atat de bine construita incat ascunde mai multe mistere care vor fi rezolvate pe masura ce povestea avanseaza.

Recente