Pentru ce este cavitatia?

Nu Rata

Exista o problema estetica care pare a fi eterna: grasimea localizata , acea acumulare de tesut adipos care face ca oamenii subtiri si nu atat de slabi sa aiba un dusman comun. Si este ca in lupta de a arata bine apare nevoia de a elimina orice urma de grasime care face ca abdomenul, muschii, bratele si coapsele noastre sa nu atinga fermitatea la care visam. Adevarul este ca exista o solutie: cu dieta si exercitii fizice este foarte greu sa pierzi complet toata grasimea localizata din organism si tocmai aici intervine cavitatia .

In lumea medicinei estetice exista numeroase tratamente care ofera modelarea siluetei reducand masuratorile si imbunatatind aspectul celulitei , aceasta este oferta cavitatiei, o alternativa neinvaziva care atata timp cat este efectuata de un expert poate fi de mare ajutor pentru a castiga batalia impotriva manerelor de dragoste si a reusi operatia bikini. Daca vrei sa stii pentru ce este cavitatia si care sunt efectele sale secundare.

Care este functia cavitatiei

Cavitatia este un tratament estetic care are trei premise fundamentale: modelarea corpului , eliminarea grasimilor localizate si reducerea celulitei . Cum sunt posibile toate acestea? Cavitatia se aplica corpului in zone localizate, prin urmare, un specialist in medicina estetica trebuie sa evalueze obiectivele si nevoile persoanei pentru a stabili unde este necesar tratamentul, cate sedinte sunt necesare si de unde sa inceapa.

Asadar, o sedinta de cavitatie consta in aplicarea de gel pe zona de tratat pentru a trece peste ea un cap care poate fi foarte asemanator cu cel folosit la efectuarea ecografiilor. Diferenta este ca capul cu care se efectueaza cavitatia, atunci cand vine in contact cu pielea, elibereaza unde de joasa frecventa care sunt capabile sa produca bule in tesutul adipos. Aceste bule se sparg odata cu miscarea si permit eliberarea grasimii prin sistemul limfatic, fiind expulzata prin urina.

La sfarsitul sedintei, persoana trebuie sa consume suficienta apa pentru a stimula urinarea si astfel sa se asigure ca efectul cavitatii este indeplinit corect, prin urmare, primele modificari vor fi sesizabile inca de la a treia sedinta, intrucat este un tratament progresiv si situat ca merita mai multe aplicatii pentru a observa reducerea grasimilor si ameliorarea celulitei.

Sedinta de cavitatie nu este invaziva , adica nu prezinta niciun risc pentru sanatatea persoanei si nu este necesara aplicarea anesteziei sau odihna. Tratamentul estetic este, de asemenea, nedureros si poate fi efectuat pe abdomen, spate, coapse, solduri, fese si falci. Cu cat o persoana are mai multa grasime localizata, cu atat va avea nevoie de mai multe sedinte, insa, asa cum am mentionat mai sus, acest lucru va depinde de recomandarile specialistului.

Cavitatie pentru indepartarea celulitei

Cavitatia este binecunoscuta pentru efectul sau asupra pielii care imbunatateste aspectul celulitei si reduce considerabil pielea de coaja de portocala.

Cum functioneaza cavitatia asupra celulitei? Celulita este grasimea care se acumuleaza in tesuturile pielii, provocand aparitia gropitelor la nivelul dermului. Cand undele de joasa frecventa exercitate de cavitatie asupra pielii intra in contact cu grasimea care formeaza celulita, o inflameaza si o izbucnesc, apoi o expulzeaza prin urina.

Din acest motiv, cavitatia ofera o alternativa de reducere a cantitatii de celulita care poate fi concentrata in abdomen, coapse, fese, permitand scurgerea grasimii acumulate si reducerea numarului de gropite care pot aparea in anumite zone. Pentru ca acest efect sa fie mult mai eficient, expertii recomanda combinarea aplicarii cavitatiei cu drenajul limfatic, care, prin masaj, stimuleaza grasimea sa fie metabolizata si eliminata prin urina mai rapid. Eliminarea celulitei va va permite, de asemenea, sa reduceti masuratorile .

Cavitatia pentru imbunatatirea pielii

Cavitatia, pe langa indepartarea grasimilor localizate si imbunatatirea aspectului celulitei, serveste si la reducerea semnelor de imbatranire ale dermei . Si este ca undele de joasa frecventa, atunci cand intra in contact cu pielea, au capacitatea de a stimula productia de colagen, ceea ce ajuta la combaterea flacciditatii, deoarece colagenul creste elasticitatea dermei. De asemenea, o crestere a productiei sale favorizeaza aparitia brazdelor si ridurilor, deoarece creste tensiunea care se pierde de-a lungul anilor.

Efectele secundare ale cavitatiei

Deoarece este un tratament non-invaziv, efectele secundare pe care cavitatia le poate aduce drept consecinta sunt foarte putine si cu risc mai mic , de exemplu:

  • Aplicarea capului cu care se realizeaza cavitatia poate provoca pe piele inrosire sau vanatai care nu reprezinta niciun risc si care dispar la scurt timp dupa efectuarea tratamentului.
  • In unele cazuri, pe piele poate ramane un grup de grasime care nu a fost dizolvat corespunzator, cu toate acestea, cu un masaj limfatic, grasimea se dizolva corect.
  • Sete in exces.
  • Mancarime.

Dupa cum va puteti da seama, efectele secundare sunt foarte putine si minore, cu toate acestea, trebuie sa acordati o atentie deosebita contraindicatiilor cavitatiei:

  • Nu trebuie aplicat femeilor insarcinate.
  • Nu trebuie efectuata persoanelor cu afectiuni dermatologice precum psoriazisul.
  • Persoanele cu infectii sau protetice in zona de tratat trebuie sa consulte un medic inainte de a fi supuse cavitatiei.
  • Cavitatia este contraindicata persoanelor cu boli de rinichi, ficat, inima si persoanelor care sufera de epilepsie, cancer sau care au stimulatoare cardiace sau alte obiecte metalice.
  • Nu se recomanda aplicarea cavitatiei la persoanele care sunt semnificativ supraponderale, deoarece rezultatele nu vor fi cele asteptate din cauza cantitatii mari de masa abdominala.

Cavitatia si obiceiurile sanatoase

Desi cavitatia este un tratament care ajuta la imbunatatirea grasimii localizate si la eliminarea celulitei, nu este o tehnica magica de a pierde kilogramele in plus. Cand scopul este slabirea si reducerea masurilor, se recomanda insotirea acestui tratament cu o rutina zilnica de exercitii fizice si o alimentatie sanatoasa care sa permita obtinerea unor rezultate mai bune si atingerea obiectivelor stabilite.

Recente