Diana Bisnicu doreste sa-si ia fiica, Riana, cu ea in turnee!

Nu Rata

Viata de artist reprezinta multe riscuri, deplasari, turnee si putin timp alaturi de familie.

Dupa doi ani de pauza, Diana Bisnicu revine pe scena si, cum nu va putea sta departe de fiica sa in varsta de 1 an si jumatate, se gandeste serios la faptul de a o lua si pe Riana in turneele sale in tara.

Diana a avut o idee ingenioasa si aceea de a inchiria o rulota care sa asigure confortul celei mici!

„Înainte eram de joi până luni plecată de acasă. Mă întorceam luni, dormeam, marţi şi miercuri eram pe la emisiuni, apoi joi o luam iar din loc.

 Însă acum nu aş ma fi dispusă să fac aceste sacrificii, cu toate că muzica e marea mea pasiune. Dar nu am făcut un copil de dragul de a-l avea acasă şi de a şti că am statutul de mamă. Vreau să fiu prezentă în viaţa ei, să-i prind fiecare zâmbet de dimineaţă… 

Turnee vor fi, dar probabil că o voi lua pe Riana cu mine. Nu vreau să o chinui, ştiu că e încă mică, însă nu refuz ideea de a închiria o rulotă cu tot cu pat.

 Ne odihnim amândouă acolo, ne jucăm, îi citesc, îi recit poezii şi aşa îmbin utilul cu plăcutul. Cu siguranţă mă va ajuta mama mea. Dacă nu o aveam pe mama nu ştiu ce făceam”, povesteste cantareata.

De asemenea, in aceasta pauza de 2 ani, Diana s-a ocupat si de o afacere, lansand prima colectie de butoni pentru barbati.

„Este o linie exclusivistă, cu peste 100 de modele, realizată din aur sau platină, cu diamante şi pietre preţioase. 

Pentru bugete mai modeste, putem executa pe comandă acelaşi model din gama de lux, dar înlocuind aurul cu oleţul inoxidabil, diamantele cu alte pietre nepreţioase. Preţurile sunt cuprinse între 50 şi 30.000 de euro”, povesteste aceasta despre afacerea sa.

Recente