Millie Bobby Brown se zvoneste ca va juca in Razboiul Stelelor

Nu Rata

Franciza Star Wars a avut o multime de suisuri si coborasuri de cand a fost relansata sub Disney. Noua trilogie de filme Star Wars a facut miliarde de dolari , dar a fost un amestec de fani. Pe Disney+, lucrurile s-au descurcat putin mai bine odata cu introducerea de noi personaje in The Mandalorian si revenirea preferatelor fanilor in Obi-Wan Kenobi. Exista o multime de mistere despre ce rezerva viitorul pentru lumea Razboiului Stelelor, dar un nou zvon a indicat ca ar putea include starul Stranger Things , Millie Bobby Brown. Suna ca o piesa excelenta de casting, dar… ea nu joaca un Jedi, nu?

Millie Bobby Brown este grozava si daca zvonul recent de la Mirror, care ar trebui luat cu un sambure de sare, ca a fost in discutii cu Kathleen Kennedy si Lucasfilm este adevarat, este minunat. Indiferent daca este luata in considerare pentru un viitor film Razboiul Stelelor sau pentru o serie Disney+ , ea ar fi o completare binevenita la franciza. Cu toate acestea, din moment ce lumea o cunoaste deja ca fiind „fata cu puteri magice ale creierului”, eu unul sper ca nu este considerata ca sa joace un Jedi, pentru ca atunci va juca din nou un rol foarte asemanator. Intra pe ivip.ro si vezi mai multe despre actrita din Stranger Things Millie Bobby Brown.

Pe de o parte, ar fi perfect logic ca Lucasfilm sa vada interpretarea lui Millie Bobby Brown ca Eleven si sa o vada ca un Cavaler Jedi. Ea are cu siguranta experienta cu „sa se uite la lucru si sa-l miste cu creierul” ca performanta, dar pentru ca am vazut deja asta, ar fi bine ca, daca exista un rol specific in minte ca parte a acestor presupuse discutii, ar fi implica ceva nou pe care nu l-am vazut de la ea pana acum.

Prin rolul lui Millie Bobby Brown in Enola Holmes si in alte proiecte, stim ca este capabila de mult mai mult si speram ca un rol in franciza Star Wars i-ar da sansa de a face ceva putin diferit, mai degraba decat sa faca ceva atat de asemanator. Fa-o un contrabandist cu motive egoiste. Mai bine, fa-o ticalos. Ar putea fi foarte distractiv. 

Pentru cat valoreaza, Millie Bobby Brown si-a facut deja cunoscut interesul pentru Razboiul Stelelor . Brown’s si-a exprimat interesul de a juca printesa Leia daca aceasta optiune ar fi disponibila. Este cu cativa ani mai tanara decat era Carrie Fisher cand a creat rolul. Fanii au aratat prin deepfake-uri ca Brown ar putea realiza destul de bine o versiune a Leiei . Sa vezi asa ceva este departe de a fi imposibil. O continuare a lui Obi-Wan Kenobi ne-ar putea oferi o versiune a Leiei intre acel spectacol si Star Wars original . Iar sa-l vad pe Brown ca Leia nu ar fi prima data cand o idee de casting pentru Star Wars nascuta pe internet s-a concretizat. Rolul lui Rosario Dawson ca Ahsoka Tano a venit si de la fani.  

Millie Bobby Brown ar putea fi urmatorul nume important care se va alatura universului Star Wars. Se pare ca vedeta Stranger Things este pe radarul Disney pentru noi proiecte Star Wars, iar conversatiile sunt acum in curs.

 

Recente