In China se vinde deja „iPhone 11”… dar cu Android!

Nu Rata

iPhone 11 este unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului, am vorbit mult despre cele trei modele posibile care vor ajunge in septembrie, care ar fi iPhone XI (11), iPhone XI Max si iPhone XIR. De altfel, unele dintre posibilele sale specificatii si posibilul sau design nou au fost facute publice, care s-ar remarca prin includerea unui model de camera de forma patrata, unde Apple ar pune 3 senzori fotografici.

Si tocmai din aceste scurgeri de informatii unii producatori chinezi au luat ideea de a fabrica iPhone 11 si l-au scos la vanzare cu luni inainte chiar de a fi prezentat.

A fost canalul de YouTube, Amazing Unboxing, care a aratat in detaliu cum arata aceste noi iPhone-uri piratate, care la prima vedere ar putea trece drept un telefon Apple. Evident, din moment ce noul iPhone nu a fost prezentat, este foarte usor de stiut ca este o copie, sau un telefon piratat, problema este ca producatorii de telefoane piratate din China fac tot felul de modele, asa ca de multe ori este usor. se lasa in inselaciune, mai ales ca chiar se pare ca au iOS ca sistem de operare.

Pentru a realiza acest lucru, telefoanele de acest tip au o versiune modificata de Android, deoarece unul dintre avantajele sistemului de operare Google este ca permite oricui sa faca modificari la interfata, asa ca nu este atat de complicat sa faci un telefon Android sa arate asa. iOS instalat, situatie care face si mai dificila identificarea unui telefon piratat.

Videoclipul nu vorbeste despre caracteristicile care se afla in interiorul acestor telefoane pirat, pur si simplu sunt prezentate in detaliu atat in ​​design, cat si in interfata si unele aplicatii precum camera foto. Pana la urma, nici pretul telefonului nu este dezvaluit, dar in mod normal este foarte usor sa obtineti acest tip de iPhone piratat cu mai putin de 150 de dolari , totusi in GQ nu va recomandam niciodata sa cumparati sau sa utilizati aceste tipuri de dispozitive, deoarece nu numai ca sunt de proasta calitate, dar ar putea reprezenta un pericol pentru intimitatea dumneavoastra.

China ar avea un iPhone cu totul special

Desi v-ati dat deja seama ca este foarte obisnuit sa gasiti tot felul de iPhone-uri piratate in China, firma din Cupertino pare sa aiba planuri sa lanseze o versiune speciala in aceasta tara, pentru ca cu tot si piraterie este una dintre cele mai importante piete ale sale, si unde se genereaza mai multe venituri pentru companie.

Totusi, Apple si-a dat seama si ca cele mai bine vandute modele din aceasta tara nu sunt cele mai recente, chiar si un studiu a relevat ca in aceasta putere asiatica a avea un iPhone este vazut intr-un mod total diferit fata de Occident, adica in timp ce in acest In cealalta parte a lumii iPhone-ul da statut, acolo este un telefon popular in clasele sociale cu venituri mai mici.

Din acest motiv, Apple pare ca ar putea reduce costurile noului iPhone pentru China eliminand Face ID si returnand Touch ID, dar integrandu-l sub ecran, in acest fel iPhone 11 ar putea fi mult mai ieftin in China si i-ar permite pentru a creste vanzarile.

Cel putin asa raporteaza The Global Times, desi Apple nu a vrut sa comenteze.

Recente