Faceti cunostinta cu trei femei care transforma barmandul intr-o cariera

Nu Rata

Ai lucrat vreodata intr-un bar? Poate ca ai facut cateva ture pentru a te vedea la facultate sau pentru a te ajuta financiar cand te-ai trezit intre locuri de munca „adevarate”. Dar intr-un oras precum New York, unde cultura barului este epicentrul unei scene de ospitalitate de talie mondiala, cine spune ca barmandul nu poate deveni o alegere de cariera valida in sine?

Pentru aceste trei femei, reprezentante ale armatei in crestere a profesionistilor vietii de noapte din New York, pentru care salariile profitabile, programul de lucru flexibil si sansa de a modela modul in care socializam in oras sunt doar cateva dintre avantaje.

Trail House a lui Sarah Graham Montana

Iluminat, articole de bar, abajur, alcool, bauturi alcoolice, local de bauturi, corpuri de iluminat, pub, bautura, taverna,

Sarah Graham, in varsta de 31 de ani, a lucrat la Montana’s Trail House din Bushwick, Brooklyn de cand a fost deschisa in iunie 2014. Ea a inceput sa lucreze chelnerita la Barrio din Londra si este in industria ospitalitatii de 10 ani.

„Sa lucrezi in spatele unui bar este, evident, destul de distractiv – poti intalni atat de multi oameni interesanti, mai ales intr-un cartier precum Bushwick. Am lucrat la birou de la noua pana la cinci si mi-ar fi greu sa ma intorc. Imi place sa fiu pe picioarele mele, socializarea si simtindu-ma ca parte dintr-o echipa. De asemenea, plateste la fel, daca nu mai bine.

Statia Jefferson este absolut locul unde sa fii in ospitalitate acum. Chiar si in ultimul an, am vazut ca s-au deschis sase pana la opt locuri diferite, iar faptul ca fac parte din echipa de lansare de la Montana inseamna ca am avut si eu un cuvant de spus in modelarea modului in care se desfasoara scena. Mi-a placut conceptul si i-am cunoscut pe toti oamenii din spatele lui, asa ca m-am urcat imediat la bord.

Am si o fiica in varsta de 7 ani, iar libertatea si flexibilitatea pe care le am pentru a-mi crea propriul program au functionat bine pentru a o creste. Inseamna ca pot fi acolo pentru toate treburile ei de la scoala, fara a fi nevoit sa o clarific cu seful meu. Am o dadaca si fiica mea va trece uneori la bar la inceputul turei. Toata lumea de la Montana o iubeste.

Cred ca pentru majoritatea barmaniilor care sunt in el de cativa ani, scopul este sa ai propriul tau loc intr-o zi. Este o industrie mica, asa ca auziti mereu despre noi oportunitati. Peste zece ani, mi-ar placea sa detin barul, nu doar sa lucrez in spatele lui”.

Planul Regina Christiansen

Sticla de sticla, alcool, sticla, bautura, articole de bar, bautura alcoolica, local de baut, bautura distilata, vesela, taverna,

Regina Christiansen, 33 de ani, este coproprietarul Blueprint din Park Slope, Brooklyn. Ea a lucrat in industria agriculturii ecologice dupa liceu si a fost implicata in ospitalitatea din New York de 12 ani. Ea a deschis Blueprint in 2011.

„Intotdeauna am fost activ, unii ar putea spune hiperactiv si imi place sa fac mai multe sarcini. Cand esti peste toate si toti cei care stau in fata ta sunt ingrijiti si sunt fericiti, ai acest sentiment de a fi in fluxul — acestea sunt momentele pentru care ma straduiesc.

In calitate de coproprietar al Blueprint, am ajuns sa definesc complet spatiul si vibe-ul, precum si meniul de cocktailuri. Am patruns adanc in cultura cocktailurilor in jurul anului 2005 si urmarirea asta a fost o adevarata iesire creativa pentru mine. De asemenea, lucrez indeaproape cu bucatarul nostru, asa ca pot sa-mi folosesc si experienta in cultivarea legumelor.

Am crescut in Upper West Side, am mers la un liceu foarte elegant si era de asteptat sa merg direct la o universitate din Ivy League, asa ca atunci cand am inceput sa lucrez in agricultura, a fost o lovitura pentru parintii mei, care sunt amandoi academicieni. . Cand au intrat in sfarsit in idee, m-am intors si am decis ca voi face altceva – asa ca au avut un cu totul alt stil de viata de care sa-si inteleaga capul.

Dar in acest moment sunt de acord cu asta. Sunt mari gurmanzi si, chiar daca nu inteleg ca Blueprint este in primul rand un bar, nu un restaurant, stiu destule despre ospitalitatea din NY pentru a intelege de ce as vrea sa fiu in acest domeniu.

Cat despre a fi femeie in aceasta industrie? Simti ca trebuie sa muncesti putin mai mult pentru a fi luat in serios. Dar sunt pregatit pentru provocare.”

Alissa May Atkinson The Way Station

Umar, bijuterii, rochie, stil, accesoriu de moda, imbracaminte dintr-o singura piesa, rochie de zi, moda de strada, albastru electric, geanta,

Alissa May Atkinson, in varsta de 31 de ani, a lucrat la The Way Station din Prospect Heights si la Pine Box Rock Shop din Bushwick, ambele in Brooklyn, din noiembrie 2010. Ea a lucrat anterior la diferite baruri din Park Slope si a fost barman cu norma intreaga. timp de opt ani.

„Bartendingul nu mi se pare atat de diferit de orice alta slujba, cu exceptia faptului ca oamenii cu care ai de-a face sunt acolo pentru a crea legaturi cu prietenii lor sau pentru a se relaxa dupa munca si este bucuros sa poti participa la asta. multi oameni o vad doar ca pe o slujba „distractiva” – una in care esti acolo doar pentru a oferi bauturi prietenilor tai si pentru a petrece, dar de fapt este mult mai nuantata decat cred oamenii.

Uneori se simte ca si cum ati fi copil si am fost cu totii in situatii periculoase, avand de-a face cu oameni la diferite niveluri de intoxicatie. Trebuie sa fii responsabil, foarte constient si sa faci niste alegeri dificile uneori. Sa le spui oamenilor ca s-au saturat poate deveni ciudat.

Ma enerveaza cand oamenii ma intreaba cand imi voi incepe cariera „adecvata”, mai ales in New York, unde scena este atat de competitiva si barmanii sunt cei care pot face sau distruge un stabiliment.

Parintii mei sustin, desi sora mea geamana este asistenta, ceea ce este vazut ca putin mai respectabil. Unii membri ai familiei mele au avut probleme si cu alcoolismul si a existat intotdeauna un pic de stigmatizare in familia mea cand vine vorba de faptul ca barurile sa fie o parte importanta a vietii tale. Cred ca a existat o mica ingrijorare si cu privire la orele tarzii.

Dar sunt foarte responsabil si fac mai mult decat multi dintre tinerii mei prieteni profesionisti. Am un fond de pensii si am deschis un cont de afaceri pentru a economisi bani pentru viitoarea mea afacere, asa ca a fost intotdeauna o profesie pentru mine.”

Recente