Ed Sheeran ”nu s-a simtit indragostit de noul album”! Vezi aici ce dezvaluiri a mai facut artistul britanic

Nu Rata

Afirmatia de mai sus a fost facuta de catre cantaret insusi. Ed Sheeran este asteptat ca in decursul acestui an sa isi lanseze cel de-al doilea album din cariera, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit.

Pentru noul material Ed Sheeran l-a cooptat in echipa pe nimeni altul decat legendarul Rick Rubin. ”Rick m-a ajutat sa ma re-energizez si sa imi recapat entuziasmul pentru noul album. Veneau piese din diferite directii si ne asiguram ca au acelasi vibe atat in versiune live, cat si in versiune de studio,” a declarat tanarul artist.

Ed Sheeran a explicat ca si-a dorit foarte mult ca oamenii sa fie entuziasmati de noul sau proiect muzical. ”Cred ca daca reveneam cu un nou album instantaneu nu ar mai fi existat niciun entuziasm. Cu toate acestea era important pentru mine sa iau o pauza, la fel de important a fost sa dau si publicului o pauza,” a spus Ed.

Recent cantaretul britanic dezvaluia in cadrul unui interviu faptul ca a apelat la buna sa prietena si colaboratoare Taylor Swift pentru sfaturi cu privire la piesele pe care sa le includa pe noul album. Asa cum era de asteptat, avea sa se iveasca si zvonuri care anuntau o noua posibila colaborare intre Ed Sheeran si Taylor Swift, piesa care ar fi urmat sa apara pe viitorul album al artistului.

Zvonul avea sa fie spulberat. ”Nu am colaborat cu Taylor Swift pentru noul album pentru simplul fapt ca am facut asta deja. Am inregistrat deja o piesa impreuna si nu stiu daca va mai surprinde pe cineva inca un fapt de acest gen. Intotdeauna vom canta impreuna, intotdeauna vom compune impreuna si prietenia noastra va rezista. Am simtit doar ca vreau ca acest album sa ii surprinda pe oameni si sa ii intrige. Am lansat deja o piesa cu Taylor acum doi ani asa ca nu stiu daca cineva va fi prea socat de acest fapt,” a marturisit Ed Sheeran pentru post de radio britanic.

Desi detalii elocvente despre viitorul album nu au fost inca dezvaluite, precum titlul sau coperta acestuia, Ed Sheeran a dat publicitatii datele unui turneu care va trece prin marile orase din Marea Britanie cu scopul de a promova noul material.

October 8 – Belfast, Odyssey ArenaOctober 11 – Leeds, First Direct ArenaOctober 12 – London, O2 ArenaOctober 13 – London, O2 ArenaOctober 19 – Birmingham, LG ArenaOctober 20 – Birmingham, LG ArenaOctober 23 – Nottingham, Capital FM ArenaOctober 25 – Newcastle, Newcastle ArenaOctober 27 – Manchester, Phones 4U ArenaOctober 28 – Manchester, Phones 4U ArenaOctober 30 – Glasgow, The SSE Hydro

New York” si ”So In Love” sunt primele doua piese confirmate care vor aparea pe viitorul album al lui Ed Sheeran, cantaretul interpretandu-le live in premiera in cadrul a doua show-uri sustinute in New York. De asemenea, artistul britanic a lansat recent o alta piesa nou-nouta, intitulata ”I See Fire”, aceasta aparand pe coloana sonora a filmului ”The Hobbit: The Desaulation Of Smaug”.

Asteptati lansarea noului album al lui Ed Sheeran?

Recente