Care sunt cele mai frumoase femei sportul profesionist?

Nu Rata

Chiar daca majoritatea barbatilor considera ca doar pe site-urile precum fb69 pot fi gasite femei frumoase, ei bine, iata ca exista si femei frumoase in lumea sportului pe care le putem vedea la TV sau pe internet.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom prezenta cateva dintre cele mai frumoase femei din sportul profesionist. Ramaneti alaturi de noi, si cu siguranta veti fi incantati sa aflati care sunt cele mai frumoase sportive.

Brittney Palmer

Cine a spus ca luptele sunt doar pentru barbati, si ca doar barbatii au loc in UFC? Brittney Palmer se afla pe lista celor mai frumoase femei din sport. Ea este, fara indoiala, cea mai frumoasa si apreciata fata din istoria UFC. Ea este foarte „hot” si a fost numita cea mai tare femeie din MMA tot timpul .

Brittney Palmer este un artist realizat, model si dansator. S-a nascut la 24 iunie 1987, in San Diego, California, unul dintre cele mai mari orase din America. Ea este o femeie renascentista moderna. Inainte de a deveni un superstar in UFC, ea a fost dansatoare la un club de pe noapte din Las Vegas.

Alana Blanchard

Nascuta la data de 5 martie 1990 in Kauai, Hawaii, Statele Unite ale Americii, Alana Blanchard se afla pe locul al doilea in lista noastra cu cele mai frumoase femei din sport. Ea este un surfer profesionist american si un model de moda ocazional. Ea are in prezent propriul ei show, Surfer Girl, de Network A, care isi urmeaza viata in Kauai ca surfer si model profesionist. Blanchard proiecteaza si modeleaza costume de baie Rip Curl.

Alex Morgan

Jucatoarea americana de fotbal si medalita cu aur olimpic, a ocupat locul trei in categoria „cele mai frumoase femei din sport”. S-a nascut la data de 2 iulie 1989, in Diamond Bar, California. Ea este un atacant al clubului National Women’s Soccer League, Portland Thorns FC si al echipei nationale a femeilor din SUA. Ea a participat la cea de-a treia editie a Proiectului WPS 2011 de catre Western New York Flash, unde si-a facut debutul profesional. Ea a fost numita ulterior Sportivul anului in fotbalul american, si a fost un jucator de la FIFA World of the finalist.

Alicia Sacramone

Nascut la 3 decembrie 1987, in Boston, Massachusetts, Alicia Sacramone este o gimnasta artistica americana retrasa din activitate, dar la fel de frumoasa ca in perioada in care facea senzatie in salile de gimnastica. A inceput sa studieze dansul la varsta de cinci ani si a inceput sa antreneze gimnastica dupa trei ani, la varsta de opt ani, in 1996.

A inceput sa concureze in randurile de elita in 2002 si s-a alaturat echipei nationale din SUA in 2003. Din 2004 pana in 2010, a cucerit 10 medalii de aur de ansamblu, alaturandu-se lui Shannon Miller si Nastia Liukin ca sportivi americani cu cele mai multe medalii la gimnastica. De asemenea, ea este a doua cea mai decorata gimnasta americana din istoria Campionatului Mondial.

Ana Ivanovic

Jucatoarea de tenis din Serbia, Ana Ivanovic s-a clasat pe locul 5 pe lista noastra. In competitie ca profesionist din 2003, ea a castigat 14 titluri WTA Tour single, inclusiv un titlu single Grand Slam. Ivanovic are castiguri de cariera de peste 16 milioane de dolari SUA. In iunie 2011, ea a fost numita una dintre „30 de legende ale tenisului feminin: trecut, prezent si viitor” de Time.

Ea a fost, de asemenea, inclusa pe lista celor mai mari 100 de jucatori mai mari (barbati si femei) de reporterul Matthew Cronin. La inceputul turneului din 2017, ea si-a anuntat retragerea, invocand faptul ca nu mai este capabila sa indeplineasca un standard ridicat. In plus, a fost numita una dintre cele mai frumoase femei din sport si a aparut prin mai multe reviste, clasamente si sondaje.

Recente