Cum sa finantezi cele mai bune smartphone-uri ale momentului fara dobanda

Nu Rata

Cu preturi care se apropie adesea de o mie de euro, achizitionarea acestor dispozitive poate fi costisitoare financiar pentru multi utilizatori, asa ca optiunea de finantare a acestora este pentru multi cea mai buna solutie.

In ciuda costurilor mari, multi utilizatori decid sa cumpere cele mai scumpe si puternice smartphone-uri . Nu cu mult timp in urma, preturile lor erau in jur de 600 de euro. Totusi, acum nu este ciudat ca sunt in jur de o mie de euro. Acestea sunt uneori costuri prohibitive, dar multi vanzatori sunt responsabili pentru facilitare. Trecem in revista optiunile pe care le avem pentru a finanta cele mai bune telefoane mobile ale momentului fara a plati un euro in plus . 

Un pret de vanzare care te invita sa platesti in rate

Pe 25 martie, Huawei a prezentat P30 Pro , angajamentul sau de a lupta pentru tronul sectorului impotriva Samsung Galaxy S10 (lansat in urma cu o luna) si iPhone Xs (disponibil din septembrie 2018).

Desi va depinde de magazinul la care mergem, pretul de vanzare cu amanuntul al modelului de baza al acestora variaza de la aproximativ 850 de euro pentru Samsung pana la 1.150 de euro pentru iPhone. La jumatatea drumului, cam 950 de euro, este Huawei. Toate cele trei ajung la cifre care imping cumparatorul sa plateasca telefonul in rate usoare . Potrivit unui studiu al comparatorului financiar HelpMyCash.com care a consultat principalii vanzatori de pe piata, exista mai multe posibilitati de a face acest lucru gratuit.

iPhone Xs: cel mai scump si cel mai oferit

Este cel cu cel mai mare pret de vanzare si cel care a fost pe piata cel mai mult timp, dar asta nu inseamna ca acest telefon Apple continua sa aiba succes. Acesta este motivul pentru care atat de multe companii doresc sa va faciliteze achizitia:

Prima mare diferenta se gaseste in pret: Worten isi reduce costul cu aproape 100 de euro si ii permite sa fie finantat gratuit in sase luni. Cu toate acestea, Apple insusi si serviciul „Shopping” al BBVA (exclusiv pentru clienti) este cel care ofera utilizatorului o finantare mai convenabila . Cu un termen de 24, respectiv 18 luni, ratele rezultate pot fi sub 50 de euro.

Samsung Galaxy S10: cel mai ieftin dintre cei scumpi

Costul acestuia este mai mic decat cel al concurentilor sai cei mai directi, desi asta nu inseamna ca posibilitatile de plata in rate gratuit scad, ci dimpotriva:

Pentru Galaxy S10 exista doua optiuni care ies in evidenta de restul: The Phone House si Samsung in sine ajung pana la 24 de luni . Totusi, primul dintre acestea are un cost de baza cu 50 de euro mai mic, desi nu il coboara la fel de mult ca Worten, care il ofera de la 849,99 euro, cel mai ieftin al concurentei. Clientii Caixabank si BBVA au, de asemenea, la dispozitie finantari interesante.

Huawei P30 Pro: cel mai recent sosit

Al treilea si ultimul este pe piata doar de cateva zile, motiv pentru care unele unitati nu il ofera inca. Chiar si asa, gasim diferite optiuni de finantare gratuita:

Cea mai atractiva oferta de finantare a Huawei P30 Pro este The Phone House , intrucat ofera un termen foarte lung care permite cumparatorului sa aiba o taxa lunara foarte mica (aproximativ 40 de euro in cazul optarii pentru 24 de luni). In FNAC si El Corte Ingles, in schimb, dincolo de traseul de trei luni, care este gratuit, se plateste un comision daca termenul este mai lung.

Faptul ca exista atat de multe posibilitati de a obtine unul dintre cele mai bune telefoane mobile de pe piata cu finantare 0% DAE nu trebuie sa determine clientul sa se supraindatoreze pentru a cumpara un telefon performant. Totusi, este un semn ca, prin cautare si comparare, este posibil sa gasim modalitati care sa faciliteze achizitia de produse cu costuri ridicate fara a compromite economia noastra de zi cu zi.  

Recente