Ce semnifica daca visezi ca mergi printr-o padure!

Nu Rata

Visele sunt productia propriului nostru subconstient, insa pot reflecta o parte din ceea ce simtim sau ceea ce intuim ca se va intampla.

Vi s-a intamplat vreodata sa visati ca va situati la marginea unei paduri, sau ca cutreierati paduri? Haideti sa vedem ce spun specialistii depre acest vis!

Daca visezi ca te afli intr-o padure si te simti singur, inseamna ca nu ti-ai respectat unele promisiuni si de aceea vei avea de suportat consecintele.

Daca visezi ca te limbi linistita prin padure, atunci tot ceea ce ti-ai propus, se va realiza.

Daca visezi o padure cu arbori bogati, semnifica faptul ca te asteapta lucruri bune in viitorul apropiat.

Daca cutreieri paduri, poate insemna ca ai intrat sau vei intra intr-o afacere nu tocmai favorabila.

Daca visezi ca te pierzi intr-o padure, subconstientul tau iti tradeaza frica pentru asemenea situatii.

Daca treci pe langa o padure, insa nu intri in ea, vei avea o perioada mai linistita atat pe plan profesional, cat si in viata de familie.

Daca padurea ce iti apare in vis este verde, vei avea parte numai de lucruri ce iti vor aduce zambetul pe buze: sanatatea ti se va imbunatati si poate chiar vei face un pas important alaturi de partenerul tau.

Daca padurea este taiata, atunci este semn ca va aparea o suma de bani din partea cuiva drag. Daca tai copacii din padure, poate semnifica ca te vei imbogati pe neasteptate.

Daca nu mai gasesti poteca ce te conduce spre iesirea din padure, semnifica faptul ca vei avea un succes important intr-un proiect ce l-ai demarat de curand sau il vei demara.

Daca mergand prin padure, ajungi intr-un luminis, acest vis poate semnifica o supriza placuta la care nu te asteptai.

Daca insa padurea se intinde pe multe hectare, atunci vei avea cateva probleme posibil in cariera sau cateva ceturi mici cu partenerul de cuplu.

Daca padurea ce iti apare in vis este formata din arbori exotici, vei vea parte de lucruri frumoase in viitorul apropiat.

Daca padurea este formata din brad, atunci acest vis nu aduce vesti prea bune, anuntand saracie.

Daca visezi flori pe langa o padure, vei intalni curand o persoana sincera si atenta.

Recente