Carrefour a trimis 15 copii la Disneyland

Nu Rata

Printre cei 15 copii care vor pleca in Franta, la Disneyland, ca recompensa pentru talentul sau, se numara Alex Toma, elev in clasa a III a la Scoala generala “Avram Iancu”. Premiile marilor castigatori la Concursul de desene Carrefour, “Mos Craciun aduce daruri de la Carrefour!” s-au acordat la Carrefour Arad, in prezenta inspectorului scolar general Mirela Aldescu.

Carrefour a invitat 255.000 de elevi din 14 orase,printre care si din Arad, in total de la 700 de scoli, sa deseneze, recompensandu-i cu premii si o expozitie nationala in hypermarketurile sale.

Premiile cele mai mari, la care au visat toti copiii, au fost cele 15 excursii la Disneyland oferite de Carrefour Romania, PEPSI, Procter&Gamble si Omnitoys si impartite in fiecare oras in care exista un hypermarket Carrefour. Astfel 15 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend, impreuna cu familiile lor la Disneyland Paris, alaturi de personajele din desenele animate preferate si bucurandu-se de diferitele jocuri si spectacole, special create pentru ei.

Elevii au fost invitati la aceasta editie sa-si foloseasca imaginatia desenand pe plansele distribuite in toate scolile participante la actiune, conform temei “Mos Craciun aduce daruri de la Carrefour!”. Desenele micilor artisti vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor din cele 23 de hypermarketuri Carrefour in toata luna decembrie.

Elevii au mai castigat sisteme informatice, oferite de Carrefour , 17 biciclete oferite de Carrefour si Eurosport DHS, 17 DVD playere/CD radio playere, aparate foto si 150 cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei oferite de Carrefour Romania.

“Ne bucuram ca am mobilizat atat de multi elevi sa deseneze si sa sa ne impodobeasca magazinele cu lucrarile lor toata luna decembrie. Este o actiune educativa foarte draga noua si pentru a-i recompensa Mos Craciun va aduce de la Carrefour excursii la Disneyland si zeci de mii de alte premii. Le multumim copiilor pentru participare si le uram Sarbatori fericite alaturi de cei dragi lor!” – Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.

Recente