Carmen Bruma a nascut un baietel de nota 10! Afla ce spune proaspata mamica despre nastere!

Nu Rata

Carmen Bruma a nascut miercuri, pe cale naturala, un baietel voinic si sanatos!

Vedeta a postat prima poza cu ea si cu bebelul pe Facebook, alaturi de un mesaj in care multumeste medicilor iscusiti de la Clinica Regina Maria Baneasa.

„Gata, in sfarsit am nascut:)! Natural, asa cum mi-am propus. Vasilica 2014 are 3,430 kg , 52 cm si , in curand, alt nume:). Multumesc colectivului medical de la Spitalul Regina Maria Baneasa pentru profesionalismul desavarsit.

 Ii sunt recunoscatoare doamnei doctor Luminita Enache pentru ca mi-a respectat si sustinut hotararea de a naste natural. Revin cu detalii”, a scris Carmen pe pagina sa personala de Facebook.

Proaspatul tatic, Mircea Badea, a facut si el cateva declaratii pentru Antena Stars.

„Este o uşurare pentru că ambii sunt ok, din toate punctele de vedere. La mine detensionarea e o formă de fericire. Nu ştiu de ce a durat atât, a fost naştere naturală care nici nu ştii când începe, dar când se termină! A durat vreo 10 ore.

Am fost de la 5 dimineaţa la spital, dar nu asta e problema. Pot să mai stau încă o săptămână nedormit dacă e nevoie. Am scăpat de o încărcătură nervoasă, deci o traducem în termeni de fericire”

Recente