Care sunt cele mai citite carti de dragoste in prezent?

Nu Rata

Persoanele care prefera sa isi petreaca timpul liber citind, cu siguranta au carti preferate din toate categoriile. Exista fani ai cartilor SF, asa cum exista si fani ai romanelor politiste sau fani ai cartilor de dragoste.

Dat fiind faptul ca fiecare dintre noi ne dorim sa avem parte de cat mai multa dragoste in viata noastra, in urmatoarele randuri ale acestui articol vom prezenta cateva dintre cele mai bune Carti de dragoste.

The Quotient Kiss, de Helen Hoang

Aceasta poveste de dragoste neasteptata intre o femeie in varsta de 30 de ani cu sindrom Asperger si o escorta masculina angajata a devenit o senzatie in 2018, iar cartea este extrem de cautata si in clipa de fata, si pentru un motiv intemeiat: Hoang fermeca cititorii cu un protagonist complex si ii inspira pe critici sa reconsidere ceea ce face un roman modern.

The Time Traveler`s Wife (Sotia calatorului in timp), de Audrey Niffenegger

Baiatul intalneste fata. Baiatul calatoreste in timp pentru a vizita fata in toata copilaria. Povestea de dragoste a baiatului si a fetei devine subiectul unui best-seller masiv care evidentiaza cat de departe veti ajunge pentru a proteja iubirea neconditionata.

When Katie Met Cassidy (Cand Katie a intalnit-o pe Cassidy), de Camile Perri

Dupa o logodna rupta, Katie o intalneste pe Cassidy, care o face sa puna la indoiala tot ceea ce credea ca stie despre dragoste, sex si ea insasi. Se desfasoara o poveste tandra despre a te gasi si a te increde in impulsuri neasteptate.

The Thorn Birds, de Colleen McCullough

Clasicul lui McCullough este cea mai vanduta carte din istoria australiana dintr-un motiv: Povestea epica de familie setata in Australian Outback se leaga de povestea de dragoste intunecata si pasionala dintre tanara Meggie Cleary si preotul interzis Ralph.

Call Me By Your Name de André Aciman

Filmul care a schimbat felul in care privesti piersicile a fost inspirat dintr-un roman inainte sa-l faca pe Timothée Chalamet un superstar pe internet. Ajungeti la carte pentru mai multe legaturi ametitoare in idilica tara italiana. Si, da, acea scena a piersicii este si in carte.

Forever … de Judy Blume

Va capta cineva vreodata emotia primei iubiri si sentimentele complicate din jurul pierderii virginitatii, precum si Judy Blume?. Ea vorbeste cu adolescentul incomod si excitat din noi toti. In plus, acest roman este cenzurat in mod regulat pentru prezentarea sa onesta a sexualitatii adolescentilor, deci ar trebui sa o cititi cu siguranta pentru ca este una dintre cele mai bune carti de dragoste.

Delta Of Venus (Delta Venusului), de Anais Nin

Anais Nin este nasa incontestabila a eroticii. Aceasta colectie de nuvele a fost scrisa de Nin in anii 1940 si publicata postum. Povestile, care exploreaza dorintele de tot felul, sunt ireverente, ciudate si profund erotice.

Story Of O (Povestea lui O), de Pauline Réage

Acest roman socant erotic exploreaza dragostea ca un act de dominare si supunere. Publicata pentru prima data in franceza in 1954, Story of O prezinta scene sexuale hardcore care nu sunt pentru cei slabi de inima.

The Innocent, de Posie Graeme-Evans

Situat in 1465 la Londra, The Innocent o urmareste pe Anne cu ochii mari, prin intrigi de la curte si iubire interzisa. Pentru fanii The Other Boleyn Girl si The Crown, acest roman duce pofta si gelozia la nivelul urmator.

The Siren (Sirena), de Tiffany Reisz

Reisz intotdeauna impacheteaza caldura in romanele ei stratificate, care se intorc pe pagina, iar Sirena este una dintre cele mai bune. Este vorba despre o notorie autoare erotica, Nora, care se incadreaza pentru seducatorul ei editor britanic, Zachary. Meta!

Love Story (Poveste de dragoste), de Erich Segal

Chiar daca nu sunteti familiarizat cu romanul lui Erich Segal – sau cu filmul masiv din 1970, alaturi de Ali MacGraw si Ryan O’Neal, probabil ca ati auzit cea mai faimoasa linie a acestuia: „Iubirea inseamna ca nu trebuie sa spuneti niciodata ca va pare rau.” Povestea lui Oliver si a baiatului Harvard de la WASP si a clasei muncitoare Radcliffe, Jenny, este la fel de durabila, pe atat de sfasietoare.

Recente