Cabral a trecut prin momente dificile in noaptea in care frumoasa sa sotie a fost internata in spital!

Nu Rata

Fostul prezentator Acasa Tv, Cabral, povesteste pe blogul sau personal una din cele mai grele experiente, aceea cand Andreea, sotia sa, a fost internata timp de o noapte in spital.

„Aseară am dormit singur. După ce m-am dus la ea la spital la 12 noaptea ca să-i duc o pernă, că nu putea să doarmă, m-am întors acasă.

Nu pot să spun că era casa goală, ar fi un clișeu, mi-au stat amândoi patrupezii pe cap de parcă și lor le era dor de ea.

Nu era goală casa… era rece. Era străină.

Desigur, spun niște prostii. Am 36 de ani, iar ea era în spital de o singură zi… ce atâtea văicăreli?!

Dar nu a fost neapărat vorba de o noapte în care ea nu era acasă.

A fost vorba de gândul că noaptea aia s-ar putea repeta. Și singurătatea aia adusă de gând… tare urâtă. Desigur, mai sunt fete pe lumea asta. Dar parcă mie-mi place asta. Și-mi place destul de mult încât să nu mai vreau gândul ăsta niciodată în mintea mea.

Pentru câ gândul ăsta mi-a adus frică. Noaptea în care mi-a fost frică, din cauza ei.

Și ne-am înghesuit ca trei negri ce suntem unii într-alții și-am așteptat dimineața, să ne sune cineva și să ne spună că o putem lua pe Andreea acasă.

Acum e acasă. Îi ceartă pe câini pen’că s-au urcat pe canapea…” a postat Cabral vizibil afectat, post-ul de pe blog numindu-se: “Noaptea in care mi-a fost frica”

Recente