100 de jandarmi pastreaza ordinea la meciurile de fotbal si baschet

Nu Rata

Peste 50 de jandarmi asigura ordinea publica la stadionul ,,Francisc Neumann” unde se desfasoara meciul de fotbal dintre echipele U.T.A. si F.C. Bihor, din cadrul Ligii a II-a, partida la care sunt prezenti aproximativ 50 de suporteri ai echipei bihorene. Pana la ora 21 va fi restrictionata circulatia autovehiculelor pe strada Fratii Neumann, de asemenea este interzice desfacerea bauturilor alcoolice in zona stadionului Francisc Neumann, in toate societatile comerciale(localuri de alimentatie publica, baruri, restaurante, etc.), conform Dispozitiei Primarului Municipiului Arad.

Tot astazi, incepand cu ora 20, mai multe echipaje de jandarmerie vor asigura ordinea publica in zona Salii Polivalente, unde va avea loc meciul de baschet dintre echipele I.C.I.M „U.V.V.G”. Arad si L.M.K. Sf. Gheorghe, partida la care si-au anuntat prezenta aproximativ 30 de suporteri ai echipei vizitatoare. Pentru evitarea oricaror incidente si pentru a nu afecta siguranta spectatorilor, accesul publicului in sala se va face incepand cu ora 19.00.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Arad recomanda suporterilor prezenti la eveniment sa aiba un comportament civilizat compatibil cu spiritul de sportivitate si de fair-play, cum de altfel s-au comportat si la celelalte partide sustinute de echipa aradeana.

Mr Florin Zapodean, purtatorul de cuvant al IJJ Arad reaminteste fanilor ca este interzis sa intoduca in sala bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor si ca este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica.

Jandarmii vor asigura ordinea in zona apropiata si imediata a arenei sportive inainte, pe timpul si dupa terminarea jocului, pe traseele de sosire si plecare, precum si interventia in caz de tulburare a ordinii publice, iar organizatorul competitiei sportive va asigura masurile de ordine si siguranta publica, in incinta arenei sportive si la punctele de control acces.

Recente