Britney Spears a dezvaluit coperta albumului ”Britney Jean” + a confirmat viitorul single – ”Perfume”!

Nu Rata

Ambele noutati au fost date publicitatii pe 25 octombrie. Asa cum s-a tot zvonit in ultimele zile, cel de-al doilea single oficial de pe albumul ”Britney Jean” va fi, intr-adevar, piesa ”Perfume” care a fost compusa in colaborare cu Sia Furler, aceasta urmand a fi lansata pe cinci noiembrie.

”Suntem foarte incantati de noul album al lui Britney. Nu suntem siguri cum va fi primit de critici, dar will.i.am si-a pus toata imaginatia la bataie pentru acest material, dar nu este singurul. Albumul are o gramada de piese bune. Este o piesa pe acesta care noi speram sa fie lansata ca cel de-al doilea single oficial, intitulata ”Perfume”. A fost compusa de Sia si ar putea fi una dintre cele mai bune piese din cariera lui Britney. Este mai mult o piesa downtempo, dar oamenii vor fi uimiti de calitatea vocii sale pe acest track. O canta superb si cu multa emotie. Si este putin neobisnuit deoarece cred ca oamenii nu numai ca vor fi surprinsi, dar vor avea ocazia sa vada si o alta fata a lui Britney. Acest album va contine mult mai multe piese personale fata de materialele din trecut,” declara acum cateva zile Peter Edge, directorul executiv al casei de discuri RCA Records.

In aceeasi zi Britney Spears a dat publicitatii si coperta celui de-al optulea album din cariera sa. Coperta ne prezinta o Britney Spears in alb-negru, topless, machiata natural, cu parul lasat lejer pe spate. In mijloc apare scris titlul albumului in nuante de albastru, acesta fiind incadrat intr-o inima.

”Este un album foarte personal, toata familia mea ma striga mereu Britney Jean. Este ca un termen de alint si am vrut sa impartasesc acest lucru cu fanii mei,” a declarat artista acum cateva zile.

Intr-o scrisoare adresata fanilor de toate varstele, Britney Spears a declarat: “Nu v-am mai scris de foarte mult timp. Cu totii suntem obisnuiti sa ne scriem gandurile in doar 140 de caractere, insa uneori este bine sa iti rezervi ceva timp pentru a scrie ceva mai mult si intr-un mod mai personal. In prezent lucrez la finisarea noului meu album, “Britney Jean”, si de-abia astept sa il ascultati! Mi-am pus tot sufletul in acest material si a fost o calatorie incredibila! Am invatat multe despre mine insami, si mi-am reamintit de incredibila sustinere pe care am primit-o de la voi in ultimii 15 ani. Am trecut prin multe in ultimii ani si acest lucru m-a inspirat sa scriu piese mai profunde, in care cu totii va puteti regasi. Lucrand cu artisti precum Sia, Will I Am, si, desigur William Orbit, a fost o experienta fantastica! Veti gasi multe piese dance, de party, insa toate imi arata puterea, atitudinea si vulnerabilitatea. Desigur ca am rezervat si cateva surprize pentru voi! Vreau sa va arat laturile diferite ale lui Britney Spears. Sunt un performer si sunt mama! Sunt funny, sunt prietena voastra! Sunt Britney Jean!”.

De pe viitorul material, care va fi lansat pe trei decembrie, diva a extras un prim single oficial, intitulat ”Work B**ch”, piesa care beneficiaza si de un clip. Acum cateva zile a fost confirmat si titlul unui nou track de pe albumul ”Britney Jean”, ”Alien”, piesa fiind produsa de William Orbit.

Ce parere aveti de coperta albumului ”Britney Jean”? Asteptati lansarea piesei ”Perfume”?

Recente