Are afacerea ta nevoie de SEO?

Nu Rata

Pe măsură ce optimizarea motoarelor de căutare (SEO) a evoluat de-a lungul anilor, a devenit cunoscută ca o necesitate pentru orice companie care dorește să genereze trafic organic prin intermediul site-ului lor web. De SEO, în special, pot beneficia serios întreprinderile mici și mijlocii a căror activitate a fost afectată de actuala pandemie Covid-19. Ca urmare a ordinelor de blocare de către guvern, multe dintre aceste companii nu se mai pot baza pe locațiile tradiționale pentru a genera venituri. Studiile au arătat că tot mai multe companii se bazează mai mult pe site-urile lor web pentru generarea de clienți potențiali și, ca atare, SEO joacă un rol important în realizarea acestui lucru.   

Oamenii cauta serviciile dvs.

Din cele 2 miliarde de oameni de pe internet, 93% încep să folosească motoarele de căutare. Potrivit Lyfe Marketing, există 40.000 de căutări pe secundă pe internet, ceea ce înseamnă că există milioane de oportunități pentru afacerea dvs. de a fi găsite într-o anumită zi. AbcSeo vă va ajuta să vă măriți clasamentul pe Google și, în cele din urmă, să obțineți o listă pe prima pagină. Amintiți-vă că peste 75% dintre oameni nu părăsesc niciodată prima pagină cu rezultatele căutării. Este important sa iti optimizezi site-ul daca iti doresti cu adevarat ca afacerea ta sa fie una excelenta si de success. Nu uita acest detaliu pentru ca iti va fi de un real folos.

SEO este o strategie pe termen lung

Poate dura 6-12 luni pentru ca site-ul dvs. web să înceapă să vadă rezultate optime ca rezultat al optimizarii SEO. Deși există modalități de a vedea rezultate mai rapide, cum ar fi prin intermediul campaniilor PPC, SEO vă va ajuta afacerea să crească și, în cele din urmă, să se regăsească într-o poziție mai puternică. Deși poate dura timp pentru a-ți crește clasamentul, poate dura ceva timp și pentru a-ți scădea clasamentul. Pași mici, întreținuți constant, sunt necesari pentru a vă menține clasamentul.  

SEO ofera mai multe beneficii decat publicitatea platita

Deși există cu siguranță un timp și un loc pentru publicitatea plătită, cum ar fi PPC (pay per click), SEO va avea beneficii mai mari pe termen lung decât publicitatea plătită. Campaniile PPC sunt o modalitate excelentă de a promova produse și servicii noi sau de a atrage trafic web instantaneu către afacerea dvs. Deși rețineți că, de îndată ce campania PPC se încheie, nu vă așteptați să vedeți nicăieri aproape aceeași cantitate de trafic pe care ați avut-o. SEO va crea o formă de marketing mult mai organică, viabilă din punct de vedere financiar, care îi va face pe oameni să vă viziteze în mod natural site-ul, deoarece aveți un rang înalt pe Google.  

SEO este una din cele mai inteligente decizii pe care le poti lua pentru a-ti creste afacerea

Investițiile în SEO vă vor ajuta compania să crească mult în viitor. Investiția în SEO pentru site-ul dvs. web este o modalitate dovedită de a genera trafic web, clienți potențiali, vânzări și venituri. Investind în SEO și organizând campanii bine planificate, precum cele de la Firestarter SEO, vă puteți asigura că vă configurați afacerea pentru succesul viitor.  

Recente