Andreea Balan a suferit enorm in momentul in care a aflat ca a fost mintita de Keo!

Nu Rata

Andreea Balan incearca sa-si gaseasca alinarea in cariera profesionala, incercand sa treaca peste despartirea destul de dureroasa de Keo.

Desi  trece printr-un moment dificil al vietii sale, artista spune ca aceasta intamplare nefericita a facut-o de fapt sa descopere ceea ce vrea de la viata sa pe viitor.

Desi initial, s-a crezut ca motivul despartirii de Keo a fost acela ca solistul nu-si dorea sa intemeieze o familie, Andreea a marturisit ca problema cea mai mare a relatiei lora fost faptul ca Keo a inselat-o cu Misty.

Ea a declarat in cadrul emisiunii “Dincolo de aparente” despre reactia pe care a avut-o atunci cand a  aflat ca este inselata.

“Am fost stupefiată când am aflat. Au fost foarte multe minciuni. Toţi oamenii mai mint, dar aşa ca el…Nu regret că s-a întâmplat aşa. Consider că am învăţat ceva din această relaţie. Tot răul este spre bine.

Suferinţa mea de acum are un scop măreţ. Am o şansă la o fericire mai mare. Voi ştii pe viitor să-mi aleg un bărbat extraordinar cu care să-mi întemeiez o familie, care să mă iubească aşa cum vreau eu. Îmi doresc un copil de un an de zile.  Îmi doresc o familie.

Este foarte greu să ierţi, atunci când ţi se întâmplă lucruri urâte. Sunt mândră de mine că pot să duc durerea unei eşec. Mă simt împăcată cu mine. Am devenit un om mai puternic. Nu îmi plâng de milă. Când am o suferinţă, îmi spun tot timpul că o să treacă”.

Recente