Afla si tu ce pozitii sexuale favorizeaza conceptia!

Nu Rata

Uneori poate fi foarte usor sa ramai insarcinata, insa daca nu te numeri printre norocoasele acestei categorii, este foarte bine sa cunosti ce pozitii sexuale te pot ajuta in conceperea unui bebelus!

Clasica pozitie “pe la spate”

Aceasta pozitie este ideala daca te numeri printre femeile ce au colul uterin, uterul sau pubisul inclinat. Daca inca nu stii acest lucru, poti afla in urma unui control ginecologic. Este destul de cunoscut faptul ca sperma ajunge mult mai simplu sa fertilizeze ovulul daca penetrarea este adanca!

Clasica pozitie a “lingurii”

Aceasta pozitie iti ofera sansa de a primi o imbratisare seducatoare de la partenerul tau, deoarece precum bine stii deja, te vei aseza intinsa pe o parte, iar iubitul tau te va penetra in timp ce te poate imbratisa strans sau sa-ti mangaie in voie trupul.

Studiile privind fertilitatea au aratat ca relaxarea poate favoriza conceptia, de aceea aceasta pozitie este destul de potrivita pentru a incerca sa ramai insarcinata.

Pozitia “fata in fata” 

Pentru a realiza aceasta pozitie, spune-i partenerului tau sa se aseze pe un scaun, iar tu stai in bratele lui, astfel incat sa-ti tii picioarele strans lipite de talia sa.

Pe langa faptul ca aceasta pozitie va da sansa de a va admira si dezmierda in voie, tu vei putea prelua comanda si sa ajungi cat mai rapid la orgasm.

Pozitia “Misionarul”

Trebuie sa te asezi intinsa pe spate, ca pentru pozitia misionarului, insa introdu o perna mai mare sub bazin, deoarece potrivit specialistilor, aceasta tehnica favorizeaza mult actul de concepere.

Dupa ce partenerul tau a ejaculat, incearca sa nu te misti, ci sa iti mentii pozitia pentru inca o jumatate de ora cel putin. Datorita faptului ca lichidul seminal este atat de aproape de cervix, sansele de a ramane insarcinata cresc!

Recente