Ai nevoie de un “prieten cu beneficii”?

Nu Rata

Daca inca nu ai auzit de expresii precum “friends with benefits” sau “fuck buddy”, este timpul sa stii cateva ceva despre aceste relatii mai speciale. Practic, este vorba de o prietenie cu beneficii sexuale, si cam atat. Nu este o relatie de dragoste, de intelegere sau de comunicare, ci pur si simplu atractie sexuala. Ce zici, suna bine?

Pentru multe femei care sunt singure, nu doresc sa intre intr-o relatie, insa vor sa fie satisfacute pe plan sexual, aceasta cale pare a fi cea mai buna. Chiar mai buna decat “one night stand”, deoarece nu prea stii multe despre barbatii cu care te culci doar o data. Poti citi mai multe despre aventura de o noapte aici.

Bun, acum ca am definit ce inseamna “prieteni cu beneficii” sa vedem care sunt si avantajele. Cel mai mare avantaj este acela ca nu poti fi ranita, din moment ce nu exista iubire. Aici este vorba doar de sex si nimic mai mult. Puteti ajunge sa fiti prieteni, sau din prieteni sa ajungeti sa faceti si sex, insa sentimentele nu au ce cauta intr-o astfel de relatie.

Deoarece esti “legata” de aceasta persoana doar prin sex, asta inseamna ca esti libera sa faci ce vrei in restul timpului. Sa cunosti barbati noi, sa iesi cu prietenele in oras sau chiar sa te indragostesti de altcineva. Poti face orice, deoarece nu esti intr-o relatie.

Fiind vorba doar de sex, nu ar trebui sa existe niciun strop de gelozie. Nu ai voie sa fii geloasa daca se intalneste cu o alta femeie in acceasi zi, in special daca ai obtinut ce ai vrut de la el, si anume sex. Evident, nici pe el nu ar trebui sa il intereseze de barbatii din viata ta. In cazul in care devii geloasa, cel mai bine este sa te indepartezi, deoarece risti sa te implici prea mult intr-o relatie fara viitor.

Este distractiv. Sa faci sex ori de cate ori ai chef, cu o persoana cu care te intelegi din punct de vedere sexual, insa cu care nu ai o relatie poate fi destul de distractiv. Daca sunteti amandoi deschisi la minte, puteti incerca lucruri noi si senzatii pe care nu le-ati incerca cu altcineva.

Totusi, chiar si pentru acest tip de relatie, trebuie sa ai incredere in persoana resspectiva. Pentru a i te darui complet in dormitor, el va trebui sa iti castige increderea. Va trebui sa stabiliti si anumite reguli, de exemplu sa nu spuneti nimanui despre “relatia” voastra sau sa nu povestiti ce faceti sub cearsafuri.

Vei putea incheia relatia oricand, fara multe explicatii sau suferinte, deoarece (repet!) nu exista sentimente de iubire intre voi doi. Daca ceva nu te mai multumeste, nu te mai simti bine, ai cunoscut pe altcineva sau oricare ar fi motivul, ii vei spune pur si simplu ca s-a terminat si ca nu vrei sa mai continui aceasta prietenie.

Recente