Activitati distractive de facut acasa in timpul carantinei

Nu Rata

Daca doriti sa va provocati si sa va distrati in timp ce va aflati in carantina, trebuie sa va aliniati obiectivele si sa cautati mai multe cunostinte. Aflati ceva nou, incercati o provocare pe care o considerati de nerealizat, schimbati-va calea vietii daca puteti, sau intindeti-va limitele si imaginatia dincolo de ceea ce credeati anterior ca este uman imposibil.

Pentru a va incepe, iata idei productive si distractive pentru a va ajuta sa bateti plictiseala in timpul blocarii COVID-19:

1. Invata o limba noua

Invatarea unei noi limbi, locale sau internationale, este o modalitate buna de a ramane activ mental si de a va imbunatati viata in timp ce va aflati. Aveti tot timpul din lume acum, asa ca nu aveti nicio scuza pentru motivul pentru care inca nu puteti indeplini promisiunea pe care v-ati facut-o ca veti invata spaniola sau mandarina inainte de 2021. Aceasta este sansa dvs. de a invata un lingo local suplimentar daca provii dintr-o tara multilingva sau chiar inveti limba semnelor americane . Tot ce aveti nevoie pentru a invata o noua limba in aceste zile este o aplicatie de limba sau o clasa de lingvistica online.

2. Luati un foc de tabara in curtea din spate

Acest lucru este simplu: faceti o groapa de foc si impartasiti timp de calitate cu familia in jurul focului. Puteti chiar praji marshmallows sau friptura pentru a scoate la iveala experienta reala de camping. Daca locuiti singur, citirea unei carti in jurul focului de tabara ar putea fi, de asemenea, distractiv. Incercati orice, conventional sau neconventional. Normalul este plictisitor, la urma urmei!

3. Invata o abilitate online

Luati un curs de dans online si exersati cu sotul / sotia. Incercati o clasa de olarit si faceti ceramica cu copiii dvs. in curtile din spate. Daca sunteti un director de afaceri, perfectionati-va abilitatile de ascultare sau de management. Daca va intereseaza arta, invatati cum sa scrieti scenarii de filme, sa desenati sau chiar cum sa scrieti carti de povesti interesante pentru copii. Orice lucru care va intereseaza are un tutorial online gratuit.

4. Gatiti

Care este scuza ta pentru ca nu gatesti pentru sotia ta acum ca esti amandoi acasa toata ziua? Aceasta este sansa ta de a incerca acea reteta pe care ai adus-o din calatoria in strainatate. Incercati sa preparati feluri de mancare variate din toate calatoriile pe care le-ati facut sau din emisiunile TV pe care le-ati urmarit. Cu putina creativitate, inovatie si improvizatie in tehnicile dvs. de gatit, veti fi surprins de cate retete ,,secrete” veti inventa in luna urmatoare – retete care vor ramane ,,secrete de familie” pentru zeci de generatii viitoare.

5. Joaca jocuri

Obtineti Switch, Xbox, PS4 si iPad-uri si jucati pana nu va mai puteti concentra. Acum obtineti vechile jocuri de societate si jucati Trivial Pursuit sau poker impreuna cu familia. Vedeti cat de bine sunteti inca la jocul epic Monopoly. Vorbim aici despre versiunile lungi. La urma urmei, aveti tot timpul sa va depasiti limita.

6. Faceti un ceas DIY

Cineva a creat un ceas de blocare folosind Chrome care ruleaza in modul Kiosk, un Raspberry Pi 4 si un ecran tactil de rezerva. Ceasul este practic un afisaj web bazat pe JavaScript pe un Raspberry Pi 4, afisajul fiind un site web local a carui reprezentare textuala este de minute, ore si zile. Daca tehnologia sau codificarea sunt lucrurile tale, aceasta este o idee buna pentru a face ceva mecanic pentru tine, intr-o abordare artistica.

7. Exercitiu

Exista o multime de aplicatii de fitness / platforme online . Daca iti place sa mergi la sala, cauta videoclipuri pentru antrenori si continua impulsul. Daca sunteti nou in acest sens, nu trebuie sa sariti direct la antrenamente complete; incepeti cu calmarea Yin Yoga, sprinturi scurte in curtea din spate sau sarind coarda timp de 10-20 de minute.

Concluzie

Auto-carantinarea a oprit activitatea in aer liber, dar nu ar trebui sa lasati asta sa va intunece spiritele. Daca simtiti ca timpul devine destul de neclar, acesta este un semn ca orice faceti devine monoton. Treceti la o provocare mai dura. Ideea aici este sa invingi plictiseala si sa ramai in siguranta in timp ce te afli la ea.

Recente