5 idei organizationale uimitoare pentru a spori productivitatea

Nu Rata

In timp ce ma bucur de o ceasca buna de cafea, exista cu siguranta modalitati mai eficiente de a-ti indeplini sarcinile zilnice pentru a creste productivitatea. In dorinta mea de a fi mai productiv in timpul petrecut la locul de munca, am intalnit cateva idei grozave pentru consolidarea productivitatii zilnice. Iata 10 sfaturi de productivitate pentru dvs., indiferent daca v-ati saturat de mediul fizic la locul de munca sau cautati cateva mentalitati proaspete pentru a va spori eficienta.

5 idei organizatorice pentru ca munca dvs. sa creasca productivitatea

1. Bea mai multa apa

A ramane hidratat este o parte esentiala pentru a ramane productiv. Corpul tau are nevoie de apa; nu pop, sau cafea sau o bautura energizanta. Daca trebuie sa fii convins de acest fapt, citeste acest articol despre beneficiile apei potabile . Pastrati in permanenta o sticla de apa la indemana bratului si folositi-o. Daca lucrati la un computer, utilizati pauza de intindere ca o oportunitate de rehidratare. Acest obicei, odata format, va va ajuta sa va alimentati corpul, sa va mentineti mintea limpede si sa oferiti o alternativa excelenta la caloriile inutile.

2. Nu mai sta pe telefon

Aceasta practica este mai usoara pentru unii decat pentru altii. Daca aveti nevoie de acces la smartphone-ul dvs. pentru a va finaliza munca, dezactivati sau dezactivati notificarile. Daca nu aveti nevoie de telefonul dvs. pentru a functiona, puneti-l intr-o alta camera, la indemana bratului sau cel putin in afara amplasamentului. De fiecare data cand opresti ceea ce lucrezi pentru a arunca o privire la smartphone-ul tau sau pentru a trimite un raspuns rapid, iti deraiezi productivitatea. Rebecca Benson afirma in articolul Pick The Brain , ,, Este, de asemenea, destul de evident ca telefoanele distrag incredibil – este prea tentant sa opresti ceea ce faci pentru a obtine satisfactia instantanee de a derula prin Facebook sau de a verifica acel mesaj WhatsApp. „Nu as putea fi mai de acord.

3. Creati un spatiu de lucru inspirat

Dezvoltarea unui spatiu de lucru care promoveaza obiceiuri sanatoase si va ajuta sa va concentrati este o mare realizare. De ce sa nu adaugati la acel mediu dezvoltand o atmosfera care va stimuleaza creativitatea? Imprimati o mana de citate care va inspira si afisati-le in mod vizibil. O fotografie incurajatoare a familiei sau a prietenilor poate fi doar inspiratia de care aveti nevoie pentru a continua sa lucrati eficient. Aducerea luminii naturale sau a unei plante de apartament in biroul dvs. este o modalitate excelenta de a va relaxa in timp ce lucrati. Ai ideea. Inconjoara-te cu o selectie exclusiva de memento-uri pentru a te mentine inspirat si productiv.

4. Folositi muzica pentru a va ajuta munca

Juriul pare sa afle daca este cu adevarat benefic sa asculti muzica in timp ce lucrezi. (Studiile au oferit rezultate variate) Modul sigur de a aplica aceasta idee este experimentarea personala. Daca sunteti usor distras de zgomote bruste, unele muzica ambientala ar putea functiona bine pentru a va ajuta sa va mentineti sarcina. Intr-un proiect lung si dificil, muzica epica si inaltatoare va poate oferi ascensiunea emotionala de care aveti nevoie. Sonatele pentru pian sunt o alegere buna pentru a ajuta la minimizarea stresului si pentru a va mentine relaxat. Cheia este sa folositi muzica pentru a va promova munca, nu pentru a va distrage atentia de la munca.

5. Pastrati un spatiu de lucru ingrijit

Vechea zicala ,,Un loc pentru totul si totul la locul sau” nu a fost niciodata mai aplicabila decat in   zona de lucru. Incepeti prin a face o lista cu elementele esentiale: instrumentele si resursele de care aveti nevoie in fiecare zi pentru a va indeplini sarcinile. Apoi, organizati-le si faceti-le accesibile. Acest lucru poate fi aplicat atat obiectelor fizice, cat si informatiilor digitale. (utilizarea unei aplicatii de protectie prin parola poate fi o modalitate excelenta de a pune acest lucru in practica) Cu cat petreceti mai putin timp cautand, cu atat puteti petrece mai mult timp pentru a va atinge obiectivul.

Recente