7 motive pentru care te ignora, desi este interesat de tine

Nu Rata

Uneori vorbesti cu un barbat minunat, acesta ti-a aratat ca este fermecator, atent si inteligent, totusi, de nicaieri te ignora si nu intelegi de ce. Simti ca ai gresit ceva sau ca poate ai spus ceva ce nu i s-a parut in regula. Te simti vinovata, dar realitatea este ca nu tu esti problema, ci el.

Te place si este interesat, dar te ignora pentru ca inca nu are curajul sa accepte ceea ce simte.

Da, stim ca filmul „Nu te place atat de mult” ne-a aratat clar ca atunci cand un barbat nu te suna, nu te cauta, nu te baga in seama sau chiar te trateaza urat, este pentru ca nu este interesat de tine.

Cu toate acestea, exista cativa barbati prosti care isi arata dragostea ignorandu-te. Da, suna contraintuitiv, dar cand te uiti la ea, ei cred ca este o tactica fara greseala.

Pentru aceasta, am enumerat cateva motive pentru care te ignora, chiar daca este foarte interesat. Astfel vei putea realiza, daca esti cu cineva care te iubeste sau daca esti doar un joc pentru el.

Iata cele 7 motive pentru care te ignora, desi este interesat de tine

1. Tu esti calatoria.

Ei spun ca unii oameni sunt calatoria, iar altii sunt destinatia. Adica nu este convins ca esti femeia vietii lui, ci a momentului.

Aminteste-ti ca un lucru este ca il intereseaza, altul ca te place si cu totul aparte ca te iubeste. Cu primele doua exista multe posibilitati si el le incearca.

2. Traieste intr-o zona de confort.

Pentru el lucrurile sunt mai usoare si mai simple daca ramane unde este. Il poti fascina, dar daca il indepartezi din acea zona va simti ca va ajunge sa piarda tot ce are.

Prefera sa pastreze putin, desi ar putea castiga totul.

3. Ii este frica de iubire.

Da, asa cum noi am suferit mari dezamagiri amoroase, la fel au suferit si ei. Si da, le este greu sa iasa din acea frica si sa aiba incredere intr-o noua iubire.

Te ignora pentru ca nu vrea sa piarda din nou, adica pleaca pentru ca nu vrea sa fie singurul interesat si cel care va ajunge cu inima zdrobita.

4. Nu stii ce vrei.

Nu te ia in serios, pentru ca nu stie ce vrea. Sentimentele lui sunt atat de confuze si nu si-a facut timp sa le analizeze si sa le arate cu adevarat.

Nestiind sigur, se joaca sa fie acolo pentru tine, aratandu-ti afectiune si interes, dar atunci cand vrei sa faci un pas mai departe, ar putea intra intr-o stare de indoiala.

Nu stie ce vrea, dar nici nu vrea sa te lase sa controlezi lucrurile.

5. Ii este frica.

De la a te angaja intr-o relatie serioasa, a nu avea pe altcineva in viata ta sau a nu fi la nivelul femeii grozave care esti.

Din pacate, sunt multi barbati lasi care prefera sa ramana in frica si sa nu lupte pentru ceea ce isi doresc.

6. Se gandeste la asta.

Adica, daca este interesat de tine si te place, de aceea isi face timp sa duca aceasta relatie la un nivel mai important.

Pleaca pentru a sti ca intentiile lui sunt serioase si, de asemenea, pentru a descoperi cat de mult interes si dragoste simti pentru el.

7. Nu vrea sa te raneasca.

Mai sunt barbati care prefera sa plece fara sa lase urme pentru a nu se juca (mai mult) cu tine. Da, se distreaza bine alaturi de tine, te iubeste si ai putea fi femeia vietii lui, dar nu este pregatit sa renunte la viata de necasatorit de care se bucura atat de mult.

Te ignora pentru ca nu te iubeste…

Un lucru este ca te ignora din cand in cand, ca revine cu scuze si aratandu-ti ca este un om demn si ca vrea sa fie alaturi de tine.

Si unul foarte diferit care te ignora pentru ca te vede doar ca pe distractia lui. Daca esti disponibil tot timpul pentru el, ii oferi tot ce e mai bun, il iubesti si respecti, trebuie sa intelegi ca esti singurul interesat.

Pur si simplu se bucura de ceea ce ii oferi, dar nu este dispus sa lupte pentru tine sau pentru o relatie.

Recente