7 pasi pentru a fi o femeie care se indragosteste si seduce (barbatul ideal)

Nu Rata

Daca vrei sa seduci un barbat, este momentul sa devii o femeie care se indragosteste si nu este necesar sa iti folosesti doar fizicul sau aspectul. Cineva care se indragosteste cu adevarat nu se concentreaza pe superficial sau pe banalitati, el isi lasa amprenta personalitatii, afectiunii si modului sau de a iubi.

Nici macar o femeie care se indragosteste nu o face doar cu oricine, ci atrage doar idealul. Un barbat care o iubeste, ii pasa, respecta si mai presus de toate o pretuieste.

Daca te-ai saturat de iubiri proaste, dezamagiri sau sfarsitul cu inima zdrobita, este timpul sa fii o femeie care se indragosteste.

Pentru ca e foarte clar cine este, cine nu si cum sa aiba grija de inima ei in orice moment.

1. Fii independent.

Nu mai astepta ca cineva sa te salveze sau sa-ti dea totul pe un platou de argint, arata-ti si altora ca te poti descurca cu totul si mai mult.

O femeie care se indragosteste este capabila sa fie prioritatea lui numarul unu si salvatorul lui, isi doreste un partener de viata, nu un salvamar.

2. Fii mandru de ciudateniile tale.

O femeie care se indragosteste este cineva care se accepta si este fericita cu ceea ce este si are. Nu conteaza daca altii aproba sau cred, ea stie ce are si merita.

Din acest motiv, el este fascinat de acele particularitati care par diferite celorlalti. Fie ca sunt alunite, dinti despartiti, pistrui, pete sau orice detaliu care te caracterizeaza.

Nu este un defect, ci un semn distinctiv care scoate in evidenta tot ce este mai bun.

3. Asculta.

De multe ori, femeile vor sa aiba dreptate in orice moment. Nu suntem in stare sa-l ascultam pe celalalt, pentru ca vrem sa castigam.

Cu toate acestea, o femeie care se indragosteste este capabila sa-si arate interesul intr-un mod real si onest.

Asculti pentru ca esti interesat de cealalta persoana si ii arati ca atentia ta este sa ai ceva mai bun.

4. Ai propriul tau stil.

O femeie care se indragosteste este una care are incredere in propriul stil, fie ca se imbraca intr-un anumit fel, poarta mult machiaj sau este mai naturala.

Cheia este sa fie ea insasi in orice moment.

5. Lucreaza-ti simtul umorului.

Nu este necesar sa devii clovn sau ca umorul tau sa fie foarte negru, ci sa iti permiti sa razi, sa te distrezi si sa gasesti latura pozitiva a lucrurilor.

Nu conteaza daca rasul tau se aude la doua strazi distanta, glumele tale sunt prostii sau esti foarte distras, foloseste asta in avantajul tau, pentru a-ti face ceva caracteristic.

6. Imbratiseaza respingerea.

Adica, nu incerca sa-i faci pe toti sa te placa sau sa se incadreze intr-un spatiu pentru a cauta aprobare. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine este sa nu-i mai faci pe plac altora si sa-ti cauti fericirea.

Ai grija, este vorba de a fi bun cu tine si de a fi direct, fara a cadea in aroganta sau egomanie.

7. Fii empatic.

Trebuie sa fii foarte clar ca un lucru este sa te pui in pielea altcuiva si un alt lucru foarte diferit este sa faci totul pentru dragoste si sa nu primesti nimic.

Da, trebuie sa fii empatic cu acea persoana care iti place, dar si cu tine insuti.

O femeie care se indragosteste, ii pasa, isi pretuieste si isi respecta partenerul in orice moment, dar asta nu inseamna ca doar ea se sacrifica sau se lasa calcata in picioare.

Recente