Trucuri pentru a elimina furnicile din casa

Nu Rata

O infestare de furnici poate fi oarecum incomoda si complicata in viata de zi cu zi acasa. Daca te-ai saturat de o invazie a furnicilor , nu-ti face griji, iti vom oferi cateva remedii la domiciliu pentru a scapa de ele.

Nu este necesar sa folositi produse chimice de pe piata pentru a extermina furnicile, deoarece acestea ar putea fi daunatoare pentru dvs. sau pentru cei din jur, chiar si pentru animalele dvs. de companie daca aveti unul. Nici nu este necesar sa-ti fumigezi locuinta pentru ca ar fi o cheltuiala in plus. In nota spunem trucuri usoare acasa de aplicat si spunem Doamne, ajuta furnicilor!

Care este cea mai buna otrava pentru furnici?

O modalitate eficienta de a elimina insectele sunt pesticidele , dar stim ca ne poate dauna in jurul nostru. Totusi, exista retete de casa foarte eficiente si va depinde de cat de bune iti ofera si de experienta fiecaruia.

Suc de lamaie: Datorita continutului ridicat de acid, sperie calea furnicilor, asa ca stropeste-l oriunde le vezi trecand.

Otet si bicarbonat de sodiu: Otetul este un bun repelent pentru furnici, asa ca ar trebui sa le pulverizati acolo unde trec de obicei. O alta alternativa este sa amesteci zaharul cu bicarbonatul de sodiu  si in curand aceste insecte vor veni sa-l manance, ceea ce daca o vor face, ar fi fatal.  

Cum sa faci un insecticid de casa pentru a elimina furnicile?

Este indicat sa nu folositi pesticide pentru a avea grija de sanatatea dumneavoastra si de cea a mediului. Prepararea unui insecticid de casa este usoara si nu necesita multe ingrediente, motiv pentru care este economic de facut.

Exista un remediu la domiciliu pentru a elimina furnicile, exista diferite moduri si rezultatele pe care le obtineti vor fi importante. O modalitate cunoscuta este acidul boric , este natural si este excelent pentru a ucide daunatorii. Ar trebui sa raspanditi doar putin din acest compus pe ferestre sau usi pentru a le impiedica sa intre in casa dvs. ochi! Asigurati-va ca nu il lasati in apropierea copiilor sau animalelor de companie sau in locuri precum camere sau gradini deoarece consumul lui poate fi toxic.

De asemenea, o alta optiune eficienta este otetul , cu acesta nu ai pierdut, deoarece controleaza daunatorii multor insecte. Il poti pregati singur cu buget mic. In acest caz, folositi doar 250 ml apa si inca 250 ml otet (de preferat otet alb), apoi amestecati, asigurati-va ca amestecul este omogen si gata. Aceasta metoda nu este eficienta atunci cand furnicile v-au invadat deja casa, dar o puteti aplica preventiv, cum ar fi asezand-o in zone din bucatarie unde, de exemplu, iese in evidenta prezenta alimentelor.

In cele din urma, o modalitate accesibila pentru toata lumea de a face un insecticid de casa este utilizarea unui sampon antipaduchi . Intr-o sticla cu pulverizator amesteca 150 ml de sampon antipaduchi cu 150 ml de apa si gata, trebuie doar sa-l asezi pe unde obisnuiesc sa merg furnicile.

Cum sa alungi furnicile lacome din bucatarie?

Produsele de casa ne ajuta sa combatem orice daunator si o modalitate excelenta este otetul, deoarece proprietatile sale se dovedesc sa sperie eficient prezenta furnicilor, desi asa cum am indicat mai sus nu exista o formula definitiva, asta va depinde de modul in care functioneaza pentru tine.

Cu otet va fi un bun aliat impotriva furnicilor. Foloseste un spray pe care il poti cumpara de la orice magazin de service, apoi adauga 250 ml apa si inca 250 ml otet , se recomanda otetul alb deoarece nu lasa miros neplacut in casa ta. Gata formula ta este gata.

Il poti pulveriza pentru a curata suprafetele si podelele din casa ta iar in cazul bucatariei tale in care exista mereu mancare, va fi un loc cautat de furnici, asa ca asigura-te ca il folosesti in colturi.

In plus, poate fi aplicat preventiv fara a fi nevoie de o ciuma enervanta a furnicilor.

Ce face otetul furnicilor?

Otetul actioneaza impotriva insectelor si in acest caz impotriva furnicilor ca un puternic repellent deoarece elibereaza un miros care le va speria imediat. In plus, asa cum am indicat, nu lasa urme de miros neplacut . Doar asezati-l acolo unde vedeti furnicile mergand, pot fi colturi si zone precum blaturi, chiuvete si ferestre.

Recente