3 Tipuri de SEO

Nu Rata

Există trei tipuri de SEO de care aveți nevoie pentru o strategie de căutare organică bine foarte bine pusa la punct: SEO pe pagină, SEO tehnic și SEO în afara paginii. Astfel, va va fi mult mai ușor să vă organizați și să vă executați planurile de optimizare. În această postare, vom examina fiecare tip de SEO și modul în care acestea sunt importante pentru strategia dvs. generală de marketing. În plus, vă vom arăta diferite tipuri de instrumente SEO care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți performanța în fiecare categorie.

Cele 3 tipuri de SEO

SEO on-page

De pe iBox afli ca SEO on-page se referă la conținutul de pe site-ul dvs. web. Include strategii pentru optimizarea unei pagini individuale pe un site web. Acești factori (care sunt descriși în această listă de verificare SEO pe pagină) ajută motoarele de căutare să înțeleagă subiectul conținutului și să vadă că site-ul web este o sursă valoroasă pe care oamenii ar dori să o găsească. Acest tip de SEO include:

• Cercetarea cuvintelor cheie: Găsirea celor mai bune cuvinte cheie pe care să le vizați pe o pagină de conținut

• Crearea de conținut: publicarea de conținut de înaltă calitate axat pe cuvinte cheie vizate

• Optimizarea cuvintelor cheie: utilizarea cuvântului cheie țintă în toate locurile potrivite și utilizarea unui meta tag SEO bun.

SEO tehnic

SEO tehnic se referă la elemente neconținute ale site-ului dvs. web. Include strategii pentru îmbunătățirea structurii și fundației backend-ului unui site. SEO tehnic îmbunătățește lizibilitatea unui site (ceea ce facilitează accesarea cu crawlere și înțelegerea site-ului de către motoarele de căutare) și oferă o experiență de utilizare bună, care ajută motoarele de căutare să vadă că site-ul este de înaltă calitate. O experiență bună a utilizatorului este, de asemenea, importantă pentru cititori și poate afecta ratele globale de trafic și de implicare. Tipurile de SEO incluse în această categorie se referă la:

• Viteza site-ului

• Conformitate cu dispozitivele mobile

• Indexarea

• Arhitectura site-ului

• Date structurate

• Securitate

SEO în afara site-ului

Tehnicile SEO off-page vă ajută să consolidați influența și relația pe care site-ul dvs. web o are cu alte site-uri web. Include strategii pentru a construi reputația și autoritatea unui site web. Acești factori ajută motoarele de căutare să vadă că un site web este un rezultat de căutare ideal, deoarece provine dintr-o sursă de încredere. Cele mai multe SEO externe se referă la backlinkuri de înaltă calitate. Un volum mare de link-uri către site-ul dvs. de pe site-uri relevante și autorizate arată motoarelor de căutare că site-ul dvs. este valoros și stabilit. Intra pe webby.ro pentru a descoperi si alte practici SEO eficiente.

Este foarte important sa cunoasteti extrem de bine toate aceste trei tipuri, astfel incat sa puteti sa promovati un business in cel mai bun mod posibil. Un profesionist SEO va stabili cu exactitate care varianta va da cele mai bune rezultate. Prin urmare, daca vrei sa te specializezi in acest domeniu, atunci invata totul despre SEO. Fii propriul tau profesor si pregateste-te pentru o meserie de viitor si extrem de frumoasa totodata.

Recente