Trupa italiana de rock care a castigat Eurovision neaga consumul de cocaina la televiziunea live, iar cantaretul se ofera sa faca testul de droguri

Nu Rata

Trupa italiana care a castigat concursul Eurovision din 2021 a negat acuzatiile ca solistul sau ar fi consumat cocaina la televiziunea live. Maneskin a invins alte 39 de tari pentru a castiga ravnitul premiu Eurovision in acest weekend, dar victoria lor a fost afectata dupa ce o clipa virala a cauzat speculatii de droguri.

Dupa cum a raportat Associated Press , zvonurile au inceput sambata seara, cand filmarile din eveniment au aratat trupa baut si sarbatorind ocazia. La un moment dat, solistul Damiano David a fost vazut aplecat deasupra unei mese – determinandu-i pe unii fani sa sugereze ca adulmeca cocaina.

Maneskin si David au negat cu tarie orice consum de droguri si au incercat sa inabuse acuzatia in timpul unei conferinte post-victorie.

„Vrem sa inchidem zvonurile”, a declarat David reporterilor, adaugand ca el nu consuma droguri si vrea ca oamenii sa nu mai raspandeasca acuzatia.

Victoria De Angelis, basistul formatiei, a declarat: ,,Suntem total impotriva cocainei si consumului de droguri si nu am fi facut-o niciodata, desigur, asa ca suntem socati ca multi oameni cred acest lucru”.

David a sustinut ca s-a aplecat peste masa, deoarece un coleg de trupa a rupt din greseala un pahar si piesele erau langa picioarele sale, a raportat Associated Press.

Uniunea Europeana a Radiodifuziunii, care organizeaza concursul international, a publicat o declaratie cu privire la incident. Alianta a declarat ca Maneskin a ,,respins cu tarie” acuzatiile si va face un test voluntar de droguri cand vor ajunge acasa in Italia.

,,Suntem constienti de speculatiile referitoare la videoclipul castigatorilor italieni ai concursului Eurovision din Sala Verde, aseara. Trupa a respins cu tarie acuzatiile de consum de droguri, iar cantareata in cauza va face un test voluntar de droguri dupa sosire Acest lucru a fost solicitat de ei noaptea trecuta, dar nu a putut fi organizat imediat de UER „, se arata in comunicat.

„Trupa, conducerea lor si seful delegatiei ne-au informat ca nu exista droguri in Camera Verde si ne-au explicat ca un pahar a fost spart la masa lor si ca a fost curatat de cantaret. UER poate confirma ca geamul spart a fost gasit dupa o verificare la fata locului. Continuam sa analizam filmarile cu atentie si vom actualiza cu informatii suplimentare in timp util „, a continuat declaratia.

Recente