Stefan Banica Jr. foloseste fiecare prilej pentru a se mandri cu cei doi copii ai sai!

Nu Rata

Stefan Banica Jr. a vorbit in cadrul emsiunii „Acces Direct” despre multiplele acuzatii ce ii sunt aduse in legatura cu scandalul cu Sabin Ivanof, cel care l-a acuzat de o datorie de aproximativ 1,4 milioane de euro.

Cu toate acestea, cantaretul a transformat aceasta aparitie Tv intr-un prilej de a se mandri cu copiii sai:  Violeta (6 ani) si Radu Stefan (11 ani).

„Mi-aş dori ca Violeta (fiica sa -n.r.) să îmi calce pe urme. Acum suntem la vârsta la care facem pictori, clovni. Important este să îşi vadă de şcoală. Aş vrea să înţeleagă şi paparazzi şi revistele mondene totul până la copii! 

Eu nu mă ascund după deget! Când nu îmi sunt respectate drepturile copiilor mei, vor fi mari probleme. Copiii mei nu sunt pentru lumina reflectoarelor sau pentru a vinde o publicaţie”  a declarat Stefan.

Insa aducandu-se vorba despre planurile sale privind dragostea si cariera, cantaretul a fost destul de retinut:

 „Nu ştiu să gătesc, în afară de omletă. Nu răspund la întrebarea dacă mă însor. Nu vreau să mă laud cu ce am sau nu am de gând să fac. Tocmai din cauza lucrurilor nedrepte scrise depsre mine, sunt mai rezervat. 

Copiii sunt numai cu voia lui Dumnezeu. Eu mă retrag când aud că oamenii îşi programează copiii. Eu cred că lucrurile vin natural.

Nu credeam că o să fiu tată de fată, dar îmi iubesc copiii la fel de mult. Nu ştiu dacă voi face un duet cu Lavinia. Urmează X Factor pentru mine, concertul de Crăciun, care va fi difuzat la Antena 1. Venirea la Antena 1 este o provocare pentru mine. 

Nu am mai fost până acum în postura de jurat. Orice echipă care face o emisiune, trebuie să fie o echipă, cu adevărat. Sarea şi piperul unui juriu este dată de personalităţile oamenilor din juriu”

Recente