Preia controlul TIMPULUI tau

Nu Rata

Banii si investitii sunt in mod sigur in fruntea listei. Cu toate acestea, poti castiga din noi banii pierduti si poti gasi noi oportunitati si investitii. De fapt, dacă se utilizează criteriul reinnoirii pentru stabilirea valorilor unui bun, atunci putem elimina un alt punct de pe listă: relații profesionale . Reteaua de relatii profesionale este unul dintre cele mai importante bunuri pe care le ai. Aproape nimic nu este mai important pentru succesul tau. Totusi, intr-un sens mai larg, reteaua relationala are, de fapt, capacitatea de a se innoi. Poti repara relatii afectate si iti poti largi reteaua de cunostinte intalnind oameni noi.

Acelasi lucru este valabil pentru al treilea bun important: sanatate si vitalitate . Consideram importanta sanatatii si a vitalitatii ca fiind de la sine inteleasa, dar, in acelasi timp, dintr-o perspectiva mai larga, putem face alegeri sanatoase prin care ne reinnoim sanatatea, vitalitatea si energia. Cu o alimentatie potrivita, exercitiu fizic si management al stresului poti aduce un nou focus, disciplina si entuziasm in activitatea profesionala de fiecare zi.

Dacă banii, relații profesionale și vitalitate se pot reinnoi, există ceva ce nu poate fi reinnoit. Pentru ca este finit, acest bun este mai pretios ca oricare altul.

Singura resursa pe care o avem si care nu poate fi reinnoita este timpul . Fiecare secunda trecuta este o secunda pe care nu o mai putem avea.

Stim asta si, totusi, actionam ca si cum nu am sti. Ne petrecem timpul facand lucruri pe care le-ar putea face altii. Facem lucruri ce nu sunt esențiale în prioritate strategice ale organizațiilor. Facem lucruri care nu sunt cele mai importante pentru noi în calitate de lideri.

Drept rezultat, ne simtim coplesiti. Ne pierdem concentrarea. In mod ironic, si celelalte bunuri au de suferit. Suntem stresati si ne pierdem energia si vitalitatea. Nu relationam la fel de bine cu ceilalti pentru ca suntem distrasi, nu ne putem oferi atentia totala. Luam decizii proaste care ne costa bani.

Timpul este cu adevarat bunul nostru cel mai de pret. Asigura-te ca te raportezi la timp cu aceeasi atitudine cu care te raportezi la orice alt bun. Masoara modul in care il folosesti. Analizeaza-ti deciziile. Fa alegeri noi, strategice pentru a progresa. Fa ceea ce trebuie pentru a stabili limite in executia alegerilor.

In cazul timpului, costurile investite chiar sunt investite pentru totdeauna. Opreste sentimentul de epuizare si lupta pentru a recastiga control asupra timpului tau, in rolul de lider!

Directori, antreprenori și manageri in organizatii de toate marimile imi marturisesc in particular care ca una dintre problemele lor este epuizarea. Stresul jonglarii cu mai multe cerinte in acelasi timp, solutionarea de conflict in mod constant si stabilirea prioritatilor mereu concurente, toate fac extraordinar de dificila obtinerea unui sentiment de control.

Participa la 6 sesiuni de coaching si vei descoperi cele mai valoroase moduri de a-ti folosi timpul ca lider de organizatie, printr-o metoda dovedita care identifica exact cum iti folosesti timpul in prezent si care stabileste scopuri special.

Daca si tu te confrunti cu aceasta situatie, nu esti singurul. Multi lideri se simt la fel si exista o solutie.

Recente