Decorati cu lampi de tavan

Nu Rata

Designul impecabil si frumusetea unor plafoniere le fac un punct focal al decorului deoarece, pe langa iluminare, ofera si un aspect aparte locului in care sunt amplasate.

1 .Culoarea peretilor

ajuta la evidentierea sau integrarea prezentei lampilor, in special a celor de plafon. Daca obiectivul este de a defini conturul modelelor finisate in alb, cele mai bune sunt tonurile medii precum gri, cafeniu sau maro.Preturi februarie 2009

2 .In unele medii unele lampi decorative

Pot inlocui accesoriile clasice. In aceasta incapere —in care ecranul cu plasma ocupa un loc important— s-a decis sa se renunte la poze sau farfurii de pe perete; in schimb, doua lampi de tavan la inaltimi diferite umplu acel gol. Plafoniere finisate in rosu, model Nut, de la firma Luzifer.

3 .Cand masa este larga,

O alegere buna este sa asezi mai multe lampi identice intr-o linie, pentru a ilumina corect toti invitatii. Cand le agatati, verificati fasciculul de lumina pe care il emit; In acest fel, le veti impiedica sa se suprapuna intre ele si sa provoace stralucire. Lampi de vant, fier lustruit si abajur de pergament, de JJ Huarte.

4 .In cazul plasarii a trei sau mai multe lampi intr-o linie,

este mai bine sa optati pentru modele cu diametru mic. Lampe suspendate model 365 + Lunta, de la Ikea.

5 .O structura futurista

Compus din fire si cercuri, confera lejeritate acestui model, care pare sa pluteasca. Este de la Camino a Casa.

6 .Un spatiu decorat cu piese simple

se poate transforma complet prin introducerea unui element care iese in evidenta. Aceasta sufragerie este un bun exemplu: o masa din otel si cateva scaune pliante albe fac posibil ca toata proeminenta sa cada asupra lampii Nom 69, proiectata de Simon Karkov.

7 .Prezenta incontestabila a candelabrelor

este imbunatatita si mai mult cu culoarea oferita de noile sale versiuni. Negru, rosu si otel inlocuiesc sticla traditionala sau sunt amestecate cu aceasta; Astfel, se adapteaza atat la medii clasice, cat si la spatii mai moderne. Aici, un design spectaculos al lui Juan Parrabera lumineaza si da importanta scarii .

8 .Acest model, cu o structura de otel si rupturi de sticla,

Este perfect pentru a pune o nota romantica. Este de la Camino a Casa.

9 .Paravane plisate

formatul mare se impun in decor si sunt perfecte pentru introducerea culorii intr-un mediu. Multe materiale sunt valabile pentru a le realiza, dar este important sa studiezi lumina care va deriva din fiecare culoare. Tonurile portocalii si galbene ofera caldura, in timp ce albul emana un fascicul de lumina mai luminos, desi oarecum rece. Aceasta lampa este de la Domus .

10 .Materialele inovatoare si designul atent sunt cheile celor mai avangardiste design-uri.

Aceasta sfera alba spectaculoasa, de exemplu, este formata dintr-un incalc de fibra de sticla care inconjoara un bec. Un model care emite o lumina puternica si este excelent pentru plasarea in medii de design. Lampa Random Light, de Biosca & Botey.

11 .Sticla alba si otel;

O combinatie discreta potrivita pentru toate stilurile. Modelul Fado, de la Ikea, are un abajur din sticla suflata .

12 .Doua propuneri de inspiratie orientala

in culori vii. Designul sau aminteste de felinarele chinezesti; Sunt modelul Shiro, de la Habitat.

Recente