Cum sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenie

Nu Rata

Dragostea adevarata este fericirea, iubirea adevarata este impartasirea lumii tale cu cei mai dragi. Cum transformi prietenia in iubire si exista o limita intre cele doua? Uneori oamenii se indragostesc intr-un moment absolut neasteptat si de o persoana neasteptata. Nici macar nu pot intelege cand se intampla asta. Dar realizarea vine cand te-ai indragostit deja de acea persoana. Unul dintre cele mai frecvente exemple ale unei astfel de relatii este atunci cand prietenia se transforma in iubire.

S-ar putea sa ai un prietena in viata ta care este mereu acolo pentru a te asculta si a sta cu tine. Dar daca aceasta frumoasa prietenie se transforma intr-un angajament serios? Acest lucru este destul de normal si ti se poate intampla si la tine. Dar cum intelegi daca se intampla acest lucru? De aceea, am impartasit anumite semne care te pot ajuta sa intelegu daca prietenia voastra se transforma intr-adevar in iubire.

Daca vrei sa gasesti dragostea adevarata intr-o prietenie, dar nu stii de unde sa incepi, citeste mai jos:

Fii atent si grijuliu fata de persoana

Daca persoana are probleme, ajuta-o. Daca persoana este fericita, fii fericit cu ea. Daca este trista, fii un umar pe care sa plangi.

Petrece mult timp cu ea

Daca esti foarte bun prieten cu persoana respectiva, mergi in oras pentru a lua o cafea, invit-o la plimbari sau pur si simplu invit-o la tine acasa, pentru a va apropia. Posibilitatile sunt nelimitate – asigura-te ca le cunosti suficient de bine pentru a te simti confortabil purtand conversatii profunde si impartasind lumea ta cu ea, nu dori ca aceasta sa se strecoare cu dorinta si interesul sau brusc.

Ajut-o din cand in cand

Daca se lupta la un subiect la scoala, parcurge cateva subiecte cu ea. Daca are un pic de criza la locul de munca, las-o sa se incredinteze in tine, daca are probleme cu familia si prietenii, dai sfaturi bune si sensibile. Concluzia este – fii grijuliu. Rade cu ea – fa glume cand sunteti impreuna si lasa zidurile sa coboare, cu alte cuvinte, fii deschis. Cand ai o parere, exprima-ti punctele de vedere si fii  real.

Contactul vizual este critic

Priveste-o intotdeauna in ochi. Dupa cum spun unii, poarta catre sufletul unei persoane este prin ochii acesteia. Daca voi doi sunteti apropiati si gasiti dragoste unul in celalalt, fii grijuliu, iubitor si prietenos. Incearca sa nu ai argumente, chiar daca acestea se pot intampla cu usurinta, nu insela niciodata si arata intotdeauna cat mai bine pentru ea. Respecta-le, fetelor le place mai ales respectul. Nu-i povesti de toate acele femei din Iasi cu care ai iesit odata, si ai avut relatii sexuale. Daca dezvoltati o relatie serioasa, atunci ii poti povesti despre aventurile tale amoroase, insa inainte de asta nu-i povesti nimic caci poate fi inteles gresit.Daca ai folosit un site de sex, probabil stie caci sunteti cei mai buni prieteni, insa nu-i povesti nici de experienta asta. Asteapta si vezi cum se dezvolta situatia, dupa ii poti povesti de matrimoniale si site-urile de escorte. Poate va fi impresionata sau poate nu, insa fii sigur ca-i povestesti totul corect.

Este intotdeauna ea in conversatia ta

El este in permanenta in mintea ta, asa ca nu poti inceta sa te gandesti si la el. Ii pomenesti numele pe masura ce ai ocazia.

Sentimentul este reciproc

Daca sentimentul este reciproc, atunci prietenul tau se va comporta diferit si fara niciun motiv aparent. Voi doi veti incerca sa gasiti o scuza pentru a petrece timp unul cu celalalt decat faceti in mod normal.

Limbajul trupului

Limbajul corpului poate spune cu siguranta daca cineva este interesat romantic de cineva. Incearca sa observi limbajul corpului prietenului tau si apoi vezi daca le copiezi. Aceasta se numeste oglindire. Conform guru-urilor matrimoniale, oglindirea este imitarea miscarii si stilului altei persoane.

Recente