Caminele de batrani AsertivO – O oaza de ingrijire si recuperare medicala de exceptie

Nu Rata

Intr-o societate in continua evolutie si schimbare, ingrijirea adecvata a varstnicilor devine tot mai importanta. In acest context, AsertivO se impune ca lider in ingrijirea si recuperarea medicala a persoanelor in varsta din Romania, oferind servicii inovatoare si incomparabile pentru o viata plina de demnitate si confort.

Povestea AsertivO a luat nastere in 2015, cand fondatoarea, Andra Marinescu, s-a confruntat cu dificultati in gasirea unui centru de ingrijire si recuperare medicala potrivit pentru o persoana draga din familia sa. Frustrata de lipsa optiunilor de calitate, a decis sa creeze propriul centru, cu gandul de a oferi varstnicilor o experienta similara cu cea de acasa, dar cu toate beneficiile asistentei medicale specializate.

Cu peste 8 ani de experienta in domeniu, AsertivO a devenit furnizor premium de servicii sociale, asigurand o gama completa de facilitati si servicii pentru rezidentii sai. Cu 150 de paturi si un personal format din peste 20 de medici cu experienta, centrul se evidentiaza prin angajamentul sau fata de calitatea vietii varstnicilor.

Unul dintre aspectele definitorii ale AsertivO este conceptul sau inovator. Centrul este construit in jurul ideii de a oferi rezidentilor un sentiment de vacanta, fiind comparabil cu un hotel de 4 stele. Cu o suprafata de 3,000 mp de gradina, centrul creeaza un mediu placut si relaxant, promovand un stil de viata activ si independent.

Serviciile oferite de AsertivO acopera o gama larga de nevoi medicale si sociale ale varstnicilor. De la servicii de cazare in camere confortabile, dotate cu aer conditionat, TV si WiFi, pana la asistenta medicala 24/24 si terapii personalizate, centrul se preocupa de fiecare detaliu pentru a asigura bunastarea rezidentilor.

Un element deosebit de important este oferirea serviciilor medicale de specialitate, precum consultari la medici specializati, kinetoterapie, terapie psihologica si asistenta sociala. AsertivO pune la dispozitie si servicii la cerere, cum ar fi transportul cu ambulanta privata, oxigenoterapia si organizarea de evenimente speciale pentru rezidenti.

Facilitatile moderne ale AsertivO reflecta angajamentul sau fata de o experienta de batranete frumoasa, decenta si demna. Cu un lobby spatios, restaurant premium si personal medical dedicat 24/7, centrul reuseste sa creeze o atmosfera placuta, recreand senzatia unei vacante perpetue.

Un alt aspect esential al filosofiei AsertivO este activitatile de socializare. Centrul ofera rezidentilor o gama variata de activitati, de la cele de agrement la terapii ocupationale, promovand astfel un stil de viata activ si implicarea sociala.

AsertivO nu este doar un camin de batrani de lux din Bucuresti si un centru de ingrijire si recuperare medicala pentru varstnici; este un adevarat camin, o comunitate dedicata sanatatii, fericirii si demnitatii celor in varsta. Cu o abordare holistica si servicii personalizate, AsertivO ofera mai mult decat ingrijirea medicala obisnuita.

 Servicii de Ingrijire si Recuperare Medicala de Exceptie

AsertivO asigura o gama completa de servicii pentru a satisface nevoile complexe ale rezidentilor sai. Cazarea in camere spatioase cu 1 sau 2 paturi ofera un mediu confortabil, iar aerul conditionat, TV-ul si Wi-Fi-ul aduc un plus de confort si conectivitate. Cu 3 mese principale si 2 gustari pregatite de un bucatar sef in restaurante proprii, centrul se asigura ca rezidentii beneficiaza de o nutritie echilibrata si delicioasa.

Supravegherea video interna 24/7 si un sistem de lift asigura securitatea si accesibilitatea in orice moment. Gradinile si curtile exterioare de peste 3000 mp completeaza atmosfera prietenoasa si ofera spatiu pentru plimbari si activitati in aer liber.

Ingrijirea medicala este gestionata de o echipa dedicata, condusa de medici geriatri si medici de familie cu experienta vasta. Asistenta medicala este disponibila 24/24, iar administrarea medicamentatiei se face conform schemelor de tratament, inclusiv tratament perfuzabil sau injectabil. Terapiile personalizate, precum kinetoterapia si masajul, sunt adaptate nevoilor individuale, inclusiv recuperarea post-AVC.

 Servicii Aditionale pentru Confort si Placere

AsertivO nu se rezuma doar la ingrijirea medicala; centrul pune accent si pe confortul si placerea rezidentilor sai. Serviciile de igiena personala includ manichiura, pedichiura si servicii de frizerie, asigurand o ingrijire completa si personalizata. Un preot duhovnic este de asemenea disponibil pentru cei care doresc sprijin spiritual.

Centrul ofera si servicii suplimentare la cerere, precum consultatii la medici specialisti (neurologie, psihiatrie, dermatologie, oftalmologie), serviciu de transport cu ambulanta privata (AmbuMed) si oxigenoterapie. Insotirea pacientilor la spital pentru investigatii sau analize suplimentare este o alta facilitate esentiala, evidentiind preocuparea constanta pentru binele si confortul rezidentilor.

 Activitati de Socializare si Terapii Ocupationale

La AsertivO, se pune accent pe un stil de viata activ si independent. Centrul ofera o varietate de activitati de agrement, dar si terapii ocupationale precum ergoterapia si meloterapia. Acestea nu numai ca ii ajuta pe rezidenti sa-si pastreze motricitatea, dar si sa socializeze si sa-si mentina un echilibru emotional sanatos.

 Facilitati Premium pentru O Batranete Digna

Cu un lobby spatios, dedicat petrecerii timpului liber si vizitelor familiilor, AsertivO creeaza o atmosfera prietenoasa si primitoare. Restaurantul premium, dotat la cele mai inalte standarde, ofera mese preparate de bucatari interni, in concordanta cu recomandarile unui medic nutritionist.

Sala de recuperare medicala si kinetoterapie completeaza facilitatile moderne, asigurand o ingrijire comprehensiva. Personalul medical dedicat 24/7 este mereu disponibil pentru a raspunde la nevoile si preocuparile rezidentilor.

 Continuarea Angajamentului Pentru O Batranete Demna

AsertivO reprezinta mai mult decat un simplu centru de ingrijire pentru varstnici. Este un loc unde fiecare rezident se simte acasa, unde ingrijirea medicala se intrepatrunde cu atentia la detalii si cu accentul pe o viata demna si plina de sens.

Odata cu trecerea anilor, AsertivO se mentine in fruntea domeniului, adaptandu-se nevoilor si evolutiei societatii. Cu un angajament constant pentru inovatie si calitate, AsertivO ramane un far de speranta pentru cei care cauta o solutie comprehensiva si de incredere in ingrijirea persoanelor varstnice in Romania.

Recente